Рефлекторні масажні тапочки Massage slipper RUIYA

1 відгук Код:  209773267

Рефлекторні масажні тапочки Massage slipper RUIYA

1 відгук Код:  209773267

Продавець:NiceTv

4.8/5  ( 48 оцінок )

400

Є в наявності

99

Гарантія. 3 місяці Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Рефлекторні масажні тапочки Massage slipper - приємна і водночас корисна річ для домашнього користування. Більшість людей вдома ходять в тапочках, так чому ж не зробити цей процес ще й з оздоровчим ефектом?

Давно відомо, що багато хвороби виліковуються спеціальним масажем різних ділянок тіла. А так як на ступнях ніг розташоване велика кількість масажних точок, то при правильній дії на такі акупунктурні місця можна ефективно позбутися від багатьох захворювань. Масажні тапочки впливаю на них, допоможе не тільки розслабитися після важкого трудового дня, але й отримати приємний результат у вигляді позбавлення від багатьох нездужань.

Рефлекторні тапочки Ruiya
можна носити не тільки вдома, але і на вулиці, в басейні, на відпочинку. Такі оздоровчі масажні тапочки впливають на ступні, де точки акупунктури і точки судинної системи є «описом» людського організму. Ці рефлекторні масажні тапочки впливають на ноги за принципом голковколювання, стимулюючи качательно-обертальні рухи. Вони змушують тіло людини виконувати динамічні руху аеробного типу, впливаючи на важливі точки у всім тілі. Ефект від носіння тапочок для масажу стоп дуже схожий з ходінням босоніж по камінню. Позитивний вплив цих процедур гарантовано позбавить вас від енергетичного дисбалансу, ефективно впливаючи на весь організм.

Масажні тапочки
зроблені з підошвою обтічним форми, яка впливає на забезпечення і вироблення правильної постави. Використовуючи таку рефлексотерапію, відбувається поліпшення кровопостачання, виводяться токсичні продукти обміну речовин, слабшає нервове напруга. Ви можете купити масажні тапочки і користуватися ними під час читання книг, переглядаючи телевізор, готуючи їжу, займаючись прибиранням, працюючи за комп'ютером. Вам будуть забезпечені самі приємні відчуття, які ще мають і оздоровчу тактику.

Рефлекторні масажні тапочки
мають ряд своїх особливостей, які впливають на ефективність їх дії. Після першого використання чоловік вже відчує позитивну динаміку в своє самопочуття. Вироби дуже легкі по вазі і комфортні по конструкції, тому при їх носінні ноги не будуть додатково напружуватися. Рефлекторні тапочки абсолютно безпечні для використання. Їх виготовляють з високоякісного гумового сировини з можливістю регулювати липучку під конкретну ногу.

Радимо Вам купити масажні тапочки massage slipper Ruiya, якщо Ви страждаєте від п'яткових шор, натоптишів і тріщин, артрозів і артритів суглобів, варикозного розширення вен на ногах, плоскостопості, порушення кровообігу, безсоння і неврозів. Доглядати за масажними тапочками вкрай просто: їх достатньо освіжати проточною водою. Вже через пару місяців після їх регулярної шкарпетки Ви відчуєте відчутні зміни і позитивну динаміку в вашому організмі. Ваш загальний життєвий тонус покращиться, а життєрадісності додасться по максимуму. Завдяки таким тапочок з функцією масажу будете почувати себе абсолютно здоровим і бадьорим людиною.

Розмір: one size 280 х 120 х 20(30) мм

Характеристики

Гарантія
  • 3 місяці
Країна реєстрації бренда
  • Китай
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Раиса Довгополая
    Продавець: NiceTv

    Ужасные тапки, сделала полную предоплату, о чём очень пожалела. Тапки пришли порванные!!! Слоган у продавца: «Сделайте у нас одну покупку и Вы станете нашим постоянным покупателем» Увы для вас, не стану!!!

    Переваги:
    Нет
    Недоліки:
    Один сплошной недостаток