ТОП ПРОДАЖІВ

Пульсоксиметр оксиметр IMDK Medical A2 (C101A2) пульсометр на палець Апарат для вимірювання кисню в крові Вимірювач кисню Точний

656 відгуків

Код:  211858501

Тип елемента живлення
  • 2 батарейки типу ААА

Пульсоксиметр оксиметр IMDK Medical A2 (C101A2) пульсометр на палець Апарат для вимірювання кисню в крові Вимірювач кисню Точний

656 відгуків

Код:  211858501

Продавець:VelaSP

4.7/5  ( 210 оцінок )

790

490

Є в наявності

494

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Технічні характеристики
Діапазон виміру: SpO2 70-99%
Діапазон виміру: ЧСС 30-254 удари/хв.
Відображення пульсацій: стовпчикова діаграма
Електроспоживання: менше 40 мА
Крок вимірювання: 1% для SpO2 та 1 удар/хв для ЧСС
Точність вимірювання: SpO2 80-99%, ±1%, 70-80%, ±2%, ≤70%, без визначення
Точність виміру: ЧСС 30-235 удари/хв, ±2% або 2 удари/хв.
Автовимикання 8 секунд.
Дисплей OLED
Поворот дисплея: 4 напрямки, 6 режимів.
Оповіщення про критичні значення: звуковий сигнал.
Індикатор заряду батарей: є

ВИМІРАЄ:
SpO2 – сатурацію (насичення киснем капілярної крові)
PR – пульс (частота серцебиття)
PI – індекс перфузії (сила сигналу артеріального пульсу)

Пульсоксиметр це пристрій, що дозволяє проводити вимірювання та моніторинг пульсу та сатурації (насичення киснем капілярної крові). Кожна молекула гемоглобіну, що знаходиться у червоній кров'яній клітині, здатна зв'язати 4 молекули кисню, а середній відсоток насиченості еритроцитів киснем називають сатурацією. Багато захворювань органів дихання та кровообігу можуть призводити до зниження насиченості. Внаслідок цього дуже важливо своєчасно знати рівень насичення киснем гемоглобіну крові пацієнта для забезпечення діагностики та проведення відповідної терапії.
Особливо корисно використовувати пульсоксиметр людям, які страждають на хронічні захворювання серцево-судинної та дихальної системи, а також у період реабілітації після перенесених інфарктів або інсультів з метою забезпечення ранньої діагностики та проведення відповідної терапії.Пристрій є незамінним помічником для спортсменів, зацікавлених у контролі інтенсивності та ефективності своїх навантажень, оскільки підвищені навантаження викликають активне спалювання кисню у м'язах та зниження насичення артеріальної крові киснем.
Як тільки ви розташуєте палець у пульсоксиметрі, який робить вимірювання за допомогою чутливого до світла датчика, відповідні показання з'являються на цифровому індикаторі. Клінічні випробування пульсоксиметра довели, що він дозволяє проводити вимірювання точно, стабільно і надійно.
Пристрій виконаний у формі прищіпки, що одягається на палець руки. Універсальний розмір прищіпки дозволяє використовувати пристрій на пальцях як дитячої, так і дорослої руки. Пульсоксиметр обладнаний також невеликим кольоровим дисплеєм LED для виведення даних, який зручно розташований на верхній панелі пристрою.
На верхній панелі знаходиться багатофункціональна кнопка. Одиничне натискання на кнопку включає пристрій, наступні натискання спричинять зміни положення інформації на екрані. При затисканні кнопки протягом недовгого періоду на екран виводиться меню з налаштуваннями пульсоксиметра, а зміна параметрів проводиться наступним утриманням кнопки протягом нетривалого часу.
На нижній частині розташований відсік для встановлення батарей. Живлення пульсокосиметра здійснюється від 2-х батарей типу ААА, які входять до комплекту постачання. Контроль рівня заряду батарей можна відстежувати за допомогою індикатора, що відображається на екрані.Пульсоксиметр оснащений вбудованою системою збереження заряду батарей, яка вимикає пристрій через 8 секунд у разі бездіяльності. Примітка: Ця функція не працює, якщо Ви залишите пристрій увімкненим у режимі вибору параметрів у меню. Таким чином, при контролі вимкнення пристрою батареї дозволять використовувати пульсоксиметр до 30 годин.

КОМПЛЕКТАЦІЯ
1) Пульсоксиметр IMDK Medical A2
2) Ремінець для носіння
3)Інструкція застосування англійською
4)Інструкція застосування російською
5) 2 батарейки
6) Індивідуальна упаковка (картонна коробка)

Характеристики

Категорія
Додатково
  • Індикатор зарядження батареї
Діапазон вимірювання частоти пульсу (PR)
  • 30-250 уд./хв
Тип елемента живлення
  • 2 батарейки типу ААА
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 656

  • Вячеслав Полончук
    Відгук від покупця. Продавець: VelaSP

    Работает отлично, лучшая модель в отношении цена-качество. Измерения могут менять от ряда факторов, от лака для ногтей, крема, влажности рук и т.д. Для перепроверки поменяйте палец или руку и ориентируйтесь на большее значение.

    Переваги:
    Супер
    Недоліки:
    Нет
  • Наталья Пустовит
    Відгук від покупця. Продавець: VelaSP

    За свою цену хороший пульсоксиметр.Пол года назад брала для бабушки. Постоянно пользуется,все нормально работает. Плюс,что есть автоповорот экрана, чтобы удобнее было читать результаты.

    Переваги:
    Автоповорот
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Александр Кучерявый
    Відгук від покупця. Продавець: VelaSP

    Самая бесполезная покупка. Подходит разве что для брелка. Показывает только 99 или 98. И только находясь в больнице (с двусторонней пневмонией) оказалось что этот прибор врет, поскольку аппарат у врачей показывал 92-95! Замеряли по инструкции правильно. Сравнивали с 4 разными пульсоксиметрами.
    Категорически не рекомендую данную модель. Особенно непонятно с ценами: то 599 грн, то 569, то 420 грн...
    Выброшенные деньги на ветер...

    Переваги:
    Красивый дизайн
    Недоліки:
    Показывает некорректный результат
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →