Суперчистотіл CHUDESNIK від бородавок, папілом, мозолів 1,2 мл

1 відгук

Код:  220909933

Суперчистотіл CHUDESNIK від бородавок, папілом, мозолів 1,2 мл

1 відгук

Код:  220909933

Продавець:Лінія чудес

4.9/5  ( 42 оцінок )

30

Є в наявності

25

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Косметична рідина «Гірський Чистотіл» – це можливість назавжди, безслідно і за короткий час позбавитися бородавок, папілом, кондилом та інших доброякісних наростів на шкірі.


Папіломовірусна інфекція може спровокувати виникнення онкологічних захворювань, тому фахівці радять позбавлятися негарних та неприємних папілом.

Показання: засіб допомагає позбавитися бородавок, папілом і кондилом, а також очистити шкіру від інших доброякісних наростів.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів.

Інструкція:

  • Необхідно наносити на ділянки шкірних утворень (бородавки, папіломи, кондиломи) до потемніння, до нанесення шкіру навколо рясно змастити кремом. Через 1-2 дні починається відлущування ороговілих ділянок і на 3-5 день їх очищення - повне видалення бородавок та папілом
  • Більш крупні утворення необхідно обробити повторно. На курс рекомендується 1-3-5 процедур. "Гірський чистотіл" діє ефективніше, якщо перед початком процедури дефектне місце розпарити

Попередження: не застосовувати рідину для видалення шкірних утворень на обличчі, не видаляти родимки, не допускати попадання на слизові оболонки. Перед застосуванням бажано отримати консультацію лікаря-дерматолога.

Об`єм: 1,2 мл

Склад: гідрооксид калію, гідрооксид натрію, дистильована вода, екстракт чистотілу

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Лінія чудес

    Не купуйте це ніколи! Я отримала глибокий хімічний опік і зараз проходжу дороговартісне тривале лікування. Скористайтесь моєю помилкою і не зважайте на оманливу інструкцію про те, що все пройде за 3-4 дні.

    Переваги:
    Не виявлено.
    Недоліки:
    Випікає на шкірі глибокі ями.