Тест-смужки CoaguChek XS PT Test (Коагучок ІксЕс) для визначення МНО, 24 шт.

Тест-смужки CoaguChek XS PT Test (Коагучок ІксЕс) для визначення МНО, 24 шт.

Продавець:ForestPharm+

4.9/5  ( 84 оцінок )

5 440

Є в наявності

3

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Експрес тести для визначення протромбінового часу, також відомого як проба Квіка або значення за Квіком. З цими смужками ви завжди зможете провести аналіз на зсідання крові в домашніх умовах або в подорожі, і не бути прив'язаним до близького розташування лабораторії. На кожній смужці є спеціальна тестова зона із протромбіновим реагентом. Коли кров потрапляє на реагент, починається електрохімічна реакція і через деякий час на екрані відображається значення часу згортання в одиницях МНО. Міжнародне нормалізоване ставлення (МНО) – це показник системи зсідання крові. Чим нижче це значення, тим швидше ваша кров згортається, або простою мовою, тим вона «густіша». Якщо ж значення вище за норму, це говорить про зворотне, ваша кров «рідше» і згортання більше, і є ризик кровотеч. Дана технологія німецького виробника діагностичного обладнання Rosche дозволяє пацієнтам гнучкіше вести свій спосіб життя, і разом з лікарем більш ефективно призначати антикоагулянти та антиагреганти.

Забор крові. Перед нанесенням проби крові на тест-смужку переконайтеся, що в коагулометрі знаходиться кодова пластінка саме від тубуса, з якого ви взяли смужку. Значення на контейнері має співпадати зі значенням кодової пластини. Для вашої зручності, ви завжди зможете порівняти код після того, як вставите чіп в коагулометр. Він висвітиться на екрані. Після цього вставте стерильний ланцет у ваш автопроколювач , візьміть кров з пальця і нанесіть на смужку, попередньо вставлену в коагулометр. Смужки CoaguChek XS PT для визначення МНО використовуються з наступними коагулометрами Rosch: Coaguchek XS/XS Plus/XS Pro.

Можливі помилки. Якщо на дисплеї відображається «ПОМИЛКА 6», переконайтеся, що ви не здавлюєте палець і не торкаєтеся тест-смужки під час вимірювання – це дві найчастіші причини появи «ПОМИЛКИ 6». В інших, поодиноких випадках «ПОМИЛКА 6» може вказувати на надзвичайно високий рівень коагуляції (> 10 МНО), лікування антибіотиками або хіміотерапевтичними препаратами. Якщо «Помилка 6» з'являється дуже часто, негайно проконсультуйтеся з вашим лікарем.

На дисплеї коагулометра відображається повідомлення "ERROR 7" ("ПОМИЛКА 7")? Повідомлення

«ERROR 7» у поодиноких випадках може з'явитися у пацієнтів з аномальним або незвично

тривалим часом згортання крові. Якщо після повтору тесту повідомлення знову з'являється, необхідно виконати тест альтернативним методом, щоб підтвердити результат. Негайно зв'яжіться зі своїм лікарем.

Вміст упаковки: 24 тест-смужки та 1 кодовий чіп.

Термін придатності вказано на упаковці.

Характеристики

Сумісність
  • Підходить до глюкометра Coaguchek XS/XS Plus/XS Pro
Особливості
  • Підходить до глюкометра Coaguchek XS/XS Plus/XS Pro
Комплектація
  • 24 тест-смужки у тубусі, у картонній упаковці
Країна реєстрації бренда
  • Німеччина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами