Сенсор Фрістайл Лібре першого поколіния - Freestyle Libre Sensor

Сенсор Фрістайл Лібре першого поколіния - Freestyle Libre Sensor

Продавець:ForestPharm+

4.9/5  ( 93 оцінок )

3 835

Немає в наявності

35

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Сенсор FreeStyle Libre зробив революцію і показав чудові результати у вимірі глюкози у хворих на цукровий діабет. Ті, хто обрали для себе цей диво сенсор, напевно оцінили всі зручності та комфорт, пов'язані із простотою його використання.

Встановлення сенсора FreeStyle Libre

Технологія та методика правильної установки сенсора детально описана в інструкції, що додається до нього. Весь процес займе трохи більше двох хвилин. Відкривши стерильну упаковку, необхідно поставити сенсор на задню частину плеча, попередньо обробивши шкіру. Додатково можна зафіксувати його за допомогою корпусу, еластичного бинта чи пластиру.

Особливості та зручності сенсора Фрістал Лібре

Сам сенсор дуже маленький, його величину можна порівняти з 5-ти копійчаною монеткою. Він щільно прилягає до шкіри, і його не видно під одягом. Корпус і деталі датчика водостійкі, тому ви можете ходити з ним в басейн і приймати душ. Тривалість роботи одного сенсора дорівнює двом тижням. Протягом усього цього терміну ви позбавитеся необхідності постійних проколювань пальців для взяття крові, потреби носити з собою необхідний комплект обладнання і абсолютно спокійні за своє здоров'я.

Сенсор FreeStyle Libre не потрібно калібрувати, це вже зроблено на заводі виробника за допомогою високоточних приладів. Аналізи, отримані за допомогою датчика та за допомогою тест-смужки, можуть відрізнятися, оскільки за основу беруться різні середовища: інтерстиціальна рідина, що оточує клітини (ISF) та кров. Існує 5-10-хвилинна затримка реакції глюкози ISF на зміни рівня глюкози в крові.

Технологія використання сенсора Фрістайл Лібре

Після встановлення сенсора, сканувати результати вимірювання глюкометром FreeStyle Libre (рідером).

Процес зчитування даних із сенсора відбувається вручну. Достатньо просто піднести глюкометр (рідер) до пристрою на відстані 5 сантиметрів та отримати результат. Сигнал відбувається навіть через шар одягу.

Сенсор FreeStyle Libre сумісний лише з глюкометром (рідером) FreeStyle Libre.

Характеристики

Вимірювані параметри
Країна реєстрації бренда
  • Велика Британія
Країна-виробник
  • Велика Британія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами