Глюкометр Акку Чек Актив - Accu Chek Active+60 тест-смужок

1 відгук

Код:  222175723

Глюкометр Акку Чек Актив - Accu Chek Active+60 тест-смужок

1 відгук

Код:  222175723

Продавець:ForestPharm+

4.9/5  ( 84 оцінок )

1 330

Є в наявності

48

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Глюкометр Акку-Чек Актив (Aсcu-Chek Active), виробництва Рош Діабет Кер ГмбХ, Німеччина (Roche Diabetes Care GmbH) зарекомендував себе як в Україні, так і в світі. Понад 20 мільйонів користувачів у понад 100 країнах світу використовують цей перевірений часом глюкометр. Сьогодні представлено 5 покоління глюкометра Акку-Чек Актив, яке продовжує історію успіху, розпочату в 2001 році. Основними секретами успіху глюкометра Акку-Чек Актив є простота використання, безпека у використанні, гарантована точність і розумна функціональність.

ПРОСТИЙ

Результат без натискання кнопок – просто вставляєте тест-смужку в глюкометр, який ввімкнеться автоматично, нанесіть кров на тест-смужку після появи миготливого символу краплі крові та через 5 секунд (якщо кров була нанесена на тест-смужку, вставлену в глюкометр ), або через 10 секунд (якщо кров була нанесена на тест-смужку поза глюкометром) і отримаєте точний результат.

2 способи нанесення крові на тест-смужку - можливість нанесення крові як на тест-смужку, яка знаходиться в глюкометрі, так і на тест-смужку, яка знаходиться поза глюкометром. Користувач самостійно обирає найбільш зручний спосіб визначення рівня глюкози (цукру) в плазмі крові.

Великий дисплей - дозволяє легко зчитувати отримані результати.

Без кодування

Стабільний термін придатності тест-смужок - не змінюється після відкриття тубуса, позбавляє від необхідності запам'ятовувати або записувати додаткові дати та дані. Тест-смужки Акку-Чек Актив використовуються до дати, зазначеної на тубусі та упаковці.

Візуальна перевірка точності - унікальна опція, яка дозволяє користувачеві візуально і самостійно перевірити точність результату.

ФУНКЦІОНАЛЬНІ

Пам'ять - розрахована на 500 результатів разом з часом і датою, дозволяє відстежувати коливання рівня глюкози (цукру) в плазмі крові протягом тривалого часу.

Система Акку-Чек Актив складається з:

1. Глюкометр Accu-Chek Active 1шт.

2. Тест-смужки Accu-Chek Active 60 шт (10 + 50 шт.)

3. Пристрій для проколювання Акку-Чек Софтклікс / Accu-Chek Softclix, №1

4. Ланцети Акку-Чек Софтклікс / Accu-Chek Softclix, № 10

5. М'який футляр для зберігання, №1

6. Інструкція українською мовою з БЕЗСТРОКОВОЮ гарантією.

Характеристики

Вимірювані параметри
Спосіб кодування
Країна реєстрації бренда
  • Німеччина
Країна-виробник
  • Німеччина
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Віктор маслюк
    Відгук від покупця. Продавець: ForestPharm+

    норм