Безконтактний інфрачервоний термометр IR Thermometer K3

4 відгуки

Код:  226358173

Безконтактний інфрачервоний термометр IR Thermometer K3

4 відгуки

Код:  226358173

Продавець:OnMag

4.9/5  ( 69 оцінок )

3 999

Немає в наявності

6

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Безконтактний інфрачервоний внутрішній термометр IR Thermometer призначений для безпечного і безконтактного вимірювання температури у дитини або дорослої людини, а також для вимірювання температури поверхні

- ШВИДКА БЕЗКОНТАКТНА ПЕРЕВІРКА : Інфрачервоний термометр точно вимірює температуру тіла людини за одну секунду. Зчитування здійснюється, як тільки чоло людини виявлено в межах 5-10 см від датчика термометри. Зелений світло вказує, що температура знаходиться в межах норми, а миготливе червоне світло і звуковий сигнал вказує, що у людини висока температура.

- ТОЧНІ ПОКАЗАННЯ: Удосконалена мікросхема інфрачервоного датчика температури з перевіреним терміном служби 100 000 годин швидко забезпечує точні показання температури. Призначений для людей різного віку, включаючи немовлят, дітей, дорослих і літніх людей.

- ПРОСТОТА УСТАНОВКИ: Наш інфрачервоний термометр дуже легко монтувати на стіні за допомогою цвяхів, гачків, двосторонньої клейкої стрічки або кронштейнів,Є вбудований акумулятор а також є роз'єм живлення 5В і його можна підключити до настінного зарядного пристрою, блоку живлення або будь-якого іншого портативного джерела живлення.

- РОБОТА З НУЛЬОВИМ КОНТАКТОМ: Для підтримання безпечного рівня соціального дистанціювання наш інфрачервоний термометр може ідентифікувати людей з високими температурами, не вимагаючи фізичного контакту Охоронця або працівника охорони здоров'я.

- ШИРОКО ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ: Наш термометр можна встановити в офісах, супермаркетах, магазинах, ресторанах, квартирах, готелях, на вокзалах, в громадських центрах і в під'їздах будинків.





Характеристики

Діапазон вимірювань температури
  • 0-50 °C °C
Точність вимірювання
  • 0.2 °C
Тип елемента живлення
  • Аккумуляторный, 5 В
Особливості
  • Прибор не содержит излучающих устройств, ртути и стекла. Быстрота измерения - время замера всего 1 секунда. ЖК-дисплей с подсветкой.
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 4

  • Александр Лищина
    Відгук від покупця. Продавець: OnMag

    Купил себе данный термометр в офис. Функционал простой измеряет температуру тела, можно выставить граничное значение при достижении которого будет пищать и мигать красными диодами. Но самое прикольное в нём, то что можно проводить мониторинг через компьютер используя утилиту. Пока всё устраивает.

    Переваги:
    Хорошая работа и большой экран где все видно
    Недоліки:
    Все устраивает
  • Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: OnMag

    В нынешней ситуации очень удобный.Мы его установили на проходной мебельного завода.Срабатывает быстро, не нужно ждать обнуления результата а можно сразу мерять другому человеку,при повышенной температуре свыше 37.3 издает звуковой сигнал и охрана сразу реагирует. рассчитан на большое количество людей.Доставили быстро продавцу спасибо.

    Переваги:
    Точность,большой экран,Автономность на день его хватает но мы сразу подключили питание постоянное
  • Леся Якименко
    Відгук від покупця. Продавець: OnMag

    Первое впечатление очень хорошее, рассчитан на большое количество скана,не нужно ждать обнуления и сразу показывает следующий результат,скан запьястья -0,3 где-то,скан лба более точный

    Переваги:
    Большой экран с результатом сканирования,можно повесить на стену или положить на стол,звуковой сигнал при превышении температуры больше нормы,быстро доставили
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →