Фіточай Аква "77 трав" у форматі живої клітинної суміші 100 мл

Фіточай Аква "77 трав" у форматі живої клітинної суміші 100 мл

Продавець:Жайворонок

4.8/5  ( 222 оцінок )

160

Немає в наявності

4

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Головна особливість цього фіточаю полягає в тому, що при такому різноманітті компонентів організм кожен раз відгукується на ту комбінацію його лікувальних властивостей, яка є для нього найбільш актуальною, вибираючи з величезної кількості мікро - і макроелементів, вітамінів, мінералів і фіто-ефірів саме ті, на які є "запит" у тих чи інших органів або систем організму.

Чай "77 ТРАВ" може використовуватися в профілактичних цілях і для корекції роботи всіх систем організму: імунної, травної, серцево-судинної, дихальної, нервової, сечо-видільної, опорно-рухової, ендокринної. Він надає тонізуючу, загальнозміцнюючу дія на організм і поліпшує обмін речовин. Головне, що його дія має накопичувальний і пролонгований характер.

Спосіб застосування. Дрібнодисперсна структура цього фітосбори дозволяє не тільки заварювати його і приймати у вигляді напою (1/2 чайної ложки на стакан гарячої води), але і вживати в сухому вигляді, розсмоктуючи 1/2 чайної ложки порожнини рота за 30 хвилин до їди, запиваючи невеликою кількістю води. При такому спосіб вживання абсолютно всі корисні речовини проникають через клітини слизової оболонки в капілярну систему і розносяться по організму практично миттєво.


Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Фасування, г
Показання до застосування
  • Профілактичні
Склад
  • 77 трав
Термін придатності
  • 2 роки
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами