Фристайл Либре Ридер - Freestyle Libre Reader

1 відгук

Код:  230282029

Фристайл Либре Ридер - Freestyle Libre Reader

1 відгук

Код:  230282029

Продавець:ForestPharm+

4.8/5  ( 102 оцінок )

3 535

Немає в наявності

11

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Глюкометр (Рідер) Freestyle Libre – це лабораторія у вашій кишені! Малі габарити дозволяють робити спостереження за рівнем цукру в крові там, де вам зручно. Сучасний дизайн та кольоровий дисплей роблять цей пристрій по-справжньому стильним.

Два способи вимірювання глюкози

У першому випадку використовуються вже звичні багатьом діабетикам тест-смужки Freestyle Optium, Freestyle Optium Neo H, які показують хороші результати в аналізах, які проводяться вдома. Необхідно нанести крапельку крові на смужку та вставити її в рідер. Через кілька секунд на екрані з'явиться результат тесту.

Другий спосіб це новий винахід від компанії Abbott - сенсор Freestyle Libre. З ним процес виміру глюкози вийшов на зовсім інший рівень. Достатньо встановити цей сенсор на руку, і ви зможете зчитувати дані про стан глюкози стільки, скільки вважаєте за потрібне, просто направляючи глюкометр (рідер) Freestyle Libre на сенсор. Передача сигналу на рідер відбувається навіть крізь одяг, не обов'язково оголювати рукав.

Моніторинг та тенденції

На широкий екран виводиться графік вимірювань, який постійно оновлюється у реальному часі. Частіші виміри дозволяють точніше побудувати криву глюкози на графіку. На ній наочно відстежуються тенденції до підвищення або падіння глюкози, залежно від того, чим ви займалися і як харчувалися. Графік будується виходячи з останніх 8 годин, що є оптимальним для домашнього контролю глюкози.

Крім того, ви можете налаштувати систему оповіщень та попереджень зі звуком та вібрацією, які нагадуватимуть вам про необхідність ввести інсулін або зробити вимір. Додавання своїх нотаток на графіку допоможе значно краще інтерпретувати отримані дані.

Зберігання та аналіз

Глюкометр (рідер) Freestyle Libre запрограмований зберігати всі отримані результати протягом 3 місяців. Такий термін дозволяє більш точно визначити стан вашого здоров'я і можливі недоліки в лікуванні.

Точна та своєчасна інформація дає можливість різко змінювати методи лікування та супутні з ним фактори: раціон харчування, фізичні навантаження, фази сну та неспання. Цей прилад дає розгорнуту картину дня і місяця, так, якби за вами неухильно спостерігав особистий лікар і аналіз крові на глюкозу.

Глюкометр (рідер) Freestyle Libre – це найкраща система спостереження для діабетиків!

Комлектація:

- Freestyle Libre глюкометр (рідер) для контролю цукру в крові діабетиків. Вимірювання в Ммоль.

- USB кабель

- зарядний пристрій глюкометра

Глюкометр (рідер) FreeStyle Libre сумісний тільки із сенсором FreeStyle Libre, і тест-смужками Freestyle Optium, Freestyle Optium Neo, Freestyle Optium Neo H

Характеристики

Вимірювані параметри
Країна реєстрації бренда
  • Великобританія
Країна-виробник
  • Великобританія
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки