Шафа медичний бактерицидний Viola ШМБ 30

Шафа медичний бактерицидний Viola ШМБ 30

Продавець:IMED

Немає в наявності

19 250

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Шафи медичні ШМБ 30 призначені для підтримки стерильності великої кількості медичного інструментарію і матеріалів (крім пластикових), знаходять широке застосування в операційних, перев'язувальних, оглядових і т. д. Підтримка стерильності досягається за рахунок використання спеціальних бактерицидних безозоновых ламп Philips або Osram, ультрафіолетове випромінювання яких робить стерильним повітря, в якому знаходиться інструментарій, і забезпечує його асептичне зберігання в умовах, що виключають вторинну контамінацію мікроорганізмами. Термін служби бактерицидних ламп становить 9 000 годин. Перевірена часом технологія підтримки стерильності дозволяє значно економити енергоресурси, дезінфікуючі засоби і час персоналу. Шафа ШМБ 30 призначений для тривалого (максимально протягом 7 діб) зберігання медичного інструментарію і матеріалів, які попередньо пройшли належну стерилізацію. Для гарантованої підтримки стерильності шафа має працювати цілодобово.

Конструктивно шафа являє собою каркас з алюмінієвих профілів, на яких закріплені металокомпозитні панелі. Полімерно-порошкове покриття металевих поверхонь охороняє виріб від корозії, дозволяє проводити обробку поверхонь дезінфекційними засобами, а також забезпечує естетичний вигляд. Стільниця шафи за своїм габаритним розмірам і міцності конструкції дозволяє встановлювати зверху автоклав або інше медичне обладнання вагою до 50 кг Шафа має два УФ-боксу, що володіють светорассеивающими властивостями для поліпшення дезинфікуючого ефекту, з висувною системою карго. Кожна секція УФ-боксів має по 3 полиці, секції герметично закриваються, надійно запобігаючи потрапляння мікробів в стерильну область. Спеціальне затемнене скло і металлокомпозит на фронтальних частинах УФ-боксів запобігають попадання шкідливого УФ-випромінювання в очі медичного персоналу. Шафа оснащений автоматичним відключенням бактерицидної лампи при висуванні УФ-боксу, встановлений на ніжки, що регулюються по висоті.

Характеристики

Призначення
Встановлення
Кількість стулок
Матеріал корпусу
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Виробник залишає за собою право на внесення змін у конструкцію, дизайн і комплектацію товару без попереднього повідомлення Покупця.