Сенсор Фрістайл лібре 2 другого поколіния - Sensor Freestyle Libre 2

4 відгуки

Код:  230573347

Сенсор Фрістайл лібре 2 другого поколіния - Sensor Freestyle Libre 2

4 відгуки

Код:  230573347

Продавець:ForestPharm+

4.9/5  ( 93 оцінок )

3 435

Є в наявності

14

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

FreeStyle Libre 2 – сенсор другого покоління відомого виробника Abbott. У ньому реалізовано інноваційні методи визначення рівня глюкози в режимі реального часу. Система моніторингу глюкози не вимагає прямого втручання людини та працює автономно 24 години на добу. Нові функції ще більше підвищують ефективність спостереження та гарантують постійний контроль вдень та вночі.

УВАГА! Сенсор FreeStyle Libre 2 - не підходить до рідера першого покоління FreeStyle Libre

Розумна система оповіщення

Головною особливістю FreeStyle Libre другого покоління є технологія повітряної передачі інформації з сенсора на рідер. Обмін даними відбувається через засоби Bluetooth. Користувач може налаштувати систему оповіщення за своїми перевагами та отримувати сигнали тривоги, коли рівень глюкози падає або підвищується. Така оперативність дозволяє вчасно відреагувати на гіпоглікемію чи гіперглікемію. Особливо це важливо в нічний час доби, коли людина спить, а також тоді, коли проводити особисту перевірку глюкози неможливо. Сигнал тривоги також подається у разі, коли порушено зв'язок між сенсором і рідером. Ця технологія є унікальною і не має собі подібних у світі. Вона дозволяє розширити можливості людей, які страждають на діабет і зробити їх життя повноцінним.

Контроль у реальному часі

Система FreeStyle Libre 2 включає використання в парі рідер та сенсор. Датчик закріплюється на передпліччі та забезпечує постійне взяття зразка до 14 днів. Він має автономне живлення, стійкий до пошкоджень та водонепроникності. Рідер зв'язується з ним повітрям без використання тест-смужок і перехідників. Сканування інформації глюкометром відбувається в режимі реального часу, тому користувач завжди знає про свій стан. Можна робити безліч вимірювань, а потім переглядати їх і порівнювати на графіку. Це дозволяє правильно вести лікування діабету, спостерігати загальні тенденції падіння або підвищення рівня глюкози, створювати шаблони та встановлювати сигнали сповіщення.

Основні переваги FreeStyle Libre 2:

Сигнали тривоги при гіпоглікемії та гіперглікемії;

необмежена кількість тестів;

Постійний моніторинг.

Характеристики

Вимірювані параметри
Країна реєстрації бренда
  • Велика Британія
Країна-виробник
  • Велика Британія
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 4

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки