ТОП ПРОДАЖІВ

Пікфлоуметр PEMPA PF200A для дорослих, 60-800 л/хв

Пікфлоуметр PEMPA PF200A для дорослих, 60-800 л/хв

Продавець:Apollo

4.7/5  ( 81 оцінок )

490

450

Є в наявності

25

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пикфлоуметр PEMPA PF200A для вимірювання пікової швидкості видиху

Загальне:

Пикфлоуметр – індивідуальний прилад для самоконтролю при бронхіальній астмі. Дозволяє контролювати правильність лікування, знижує потребу в частих консультації лікаря, попереджає пацієнта про погіршення стану раніше, ніж він це відчує, і необхідності скоригувати лікування. Пикфлоуметр вимірює максимальну швидкість видиху (пікова швидкість видиху ПСВ).

Особливості:

  1. Колірна шкала належних значень
  2. Межі значень: 60-800 л/хв
  3. Точність: менше +/- 10% або 10 л/хв

Можливості:

Дія пикфлоуметров засноване на оцінці пікової швидкості видиху (ПСВ, піковий експіраторний потік, PEF). Пикфлоуметры використовуються в стаціонарах і поліклініках, так і персонально пацієнтами для самостійного контролю тяжкості перебігу бронхіальної астми. Метод моніторування ПСВ може використовуватися як при амбулаторному лікуванні, так і в клінічних умовах для оптимізації лікування хворих бронхіальною астмою, а також самостійно пацієнтами для самоконтролю та виконання плану лікування.

Техніка виконання

  • Обнуління
  • Необхідно тримати прилад горизонтально
  • Зробити глибокий вдих
  • Щільно обхопити губами загубник
  • Зробити максимально сильний і швидкий видих
  • Оцінити отримані результати
  • Повторити вимірювання два і більше разів, поки розходження між вимірами не будуть перевищувати 20 л/хв
  • Необхідно вибрати найкращий результат і записати його

Одноразове вимірювання пікового потоку може ввести в оману. Тому вимірювання проводяться мінімум три рази з невеликими перервами. Потім фіксується найкращий результат.

Ведення щоденника самоконтролю та реєстрація значень пікового потоку двічі в день допоможе об'єктивно оцінити стан пацієнта і правильно скорегувати терапію.

У пацієнтів з хронічним перебігом бронхіальної астми денна мінливість PEF становить до 8% у звичайних пацієнтів і до 15% у пацієнтів з тяжким перебігом хвороби. Це ключовий індикатор, який вказує що лікування проводиться адекватно. Оцінюється діаграма, яка вибудовується в протягом декількох тижнів. Збільшення мінливості (поява "ранкових провалів") ознака загострення астми.

Належні значення

Належні значення для пацієнта розраховуються як нормальні належні значення (відповідно до статі, віку і зросту) або найкращі результати, отримані після прийому оральних кортикостероїдів. Регулярне виконання тестування робить пацієнтів більш обов'язковими і пунктуальними по відношенню до терапії.

Червоні/жовті/зелені кольори відповідають належним значень і відсотку від них і полегшують інтерпретацію отриманих результатів.

Зелена зона. Значення пікового потоку розташовані в межах 80-100% від персональних кращих результатів і варіабельність менше 20%. Мінімальні прояви астми.

Желтая зона. Значения пикового потока расположены в пределах 50-80% от персональных лучших результатов и вариабельность составляет 20-30%, а также есть симптомы астмы. Требуется усиление бронходилятационной терапии, возможно, следует добавить кортикостероиды.

Красная зона. Значения пикового потока расположены ниже 50% от персональных лучших результатов. Ургентное состояние, требующее неотложных мероприятий.

Комплектация:

  1. Пикфлоуметр PEMPA PF200A
  2. Инструкция
  3. Картонная упаковка

Гарантия на товар -12 мес.

Характеристики

Сфера використання
Категорія
Вага
  • 200 кг
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами