Тайський чай Plumeria лікувальний Лемонграс - лимонна трава в тубі, 60 гр

Тайський чай Plumeria лікувальний Лемонграс - лимонна трава в тубі, 60 гр

Продавець:Leelawadee

5/5  ( 18 оцінок )

Є в наявності

173

10

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Відмінний тайський чай, багатий антиоксидантами, вітамінами, насиченими жирними кислотами, а також такими макро та мікроелементи, як залізо, цинк, марганець, мідь, селен, кальцій, магній, фосфор, натрій, калій. Має приємний лимонно-імбирним смаком і ароматом.

Лемонграс допомагає в першу чергу від стресу, депресії і втоми, надає заспокійливу дію на нервову систему, він освіжає і тонізує. Може позбавити від головного болю.

Напій так само корисний для шлунка і травлення, його корисно пити при нудоті. Чай використовується для очищення всього травного тракту і для детоксикації, він відмінно очищає нирки і сечовивідні шляхи.

до Речі, лемонграс можна назвати і чаєм для схуднення, адже він викликає почуття ситості. Чай лемонграс та його корисні властивості заспокоювати допоможуть у боротьбі з нервовим переїданням.

Існує думка, що заварена лимонна трава є афродизіаком і тому може сприятливо впливати на лібідо.

КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ ЛЕМОНГРАСУ:
- заспокоює при стресовому стані, поліпшує сон;
- застосовується при головних болях;
- допомагає при м'язових болях;
- благотворно впливає на травлення;
- сприяє загальному зміцненню організму;
- ефективний при терапії нежитю, синуситів, гайморитів, фронтитов;
- сприяє виведенню шлаків і токсинів;
- активізує кровообіг;
- активізує імунну систему і регенерацію сполучних тканин;
- стимулює роботу судинорухового і дихального центру;
- полегшує перебіг інфекційних захворювань;
- є ефективним потогінним засобом;
- допомагає при метеоризмі;
- має бактерицидні та протизапальні властивості.

Не рекомендується вживати чай пізно ввечері або якщо у вас безсоння, так як він бадьорить.

Слід бути обережним, якщо у вас схильність до підвищеного тиску або буває підвищена збудливість. З цієї ж причини напій не можна дітям і вагітним.

Лимонну траву можна приготувати як самостійний напій, так і використовувати в якості добавки. Пам'ятайте, що, незважаючи на корисні властивості, лемонграс не є повноцінним ліками і не може замінити всі ті засоби, що вам прописав лікар.

Основний рецепт:

Чай лемонграс заварюється в розрахунку 1 чайна ложка на одну склянку окропу (приблизно 200 мл). Залиште напій настоюватися близько 3 хвилин, і він буде готовий до вживання. Можна додати для смаку мед.

Лемонграс та зелений чай:

Нерідко лемонграс використовують як добавки до зеленого чаю. Важливо, щоб зелений чай спочатку був без зайвих ароматизаторів. Заваріть зелений чай  — 1/2 чайної ложки на 200 мл окропу чи за будь-якого іншого звичного вам рецептом. Додайте щіпку лемонграсу, залиште настоюватися на 5 хвилин. В якості підсолоджувача можна використовувати мед.

Літній чай:

Приголомшливо освіжаючий напій виходить з охолодженого чаю. Просто заваріть лимонну траву за основним рецептом або разом із зеленим чаєм, охолодіть в холодильнику і подавайте з кубиками льоду в спекотний літній день. Для більшої свіжості можна додати скибочку лимона.

Заспокійливий чай:

Сам по собі лемонграс і так є непоганим заспокійливим, але якщо вам хочеться підсилити цей ефект, то приготуйте чай за основним рецептом і додайте кілька листочків м'яти, адже, як відомо, м'ятний чай нормалізує тиск і допомагає сконцентруватися в стресових ситуаціях. Заваривши ці трави разом, ви отримаєте ще більш корисний і смачний напій.

Рецепт: На 1 літр окропу додаємо 2 столові ложки Лемонграсу, 5 - 6 гілочок гвоздики, коли температура впаде трохи, градусів до 90 кладемо 4 - 5 кружечків лимона, а коли температура спаде ще трохи, додаємо мед. 

Рецепт: на 1 літр окропу 2 столові ложки Лемонграсу, і відразу ж, туди ж невеликий шматочок (2 - 3 см) подрібненого свіжого кореня імбиру, кілька зерен кардамону, можна покласти кілька гілочок гвоздики. 

Рецепт: на 1 літр окропу 2 столові ложки Лемонграсу, кілька часточок лимона і кілька гілочок м'яти. Пити такий напій потрібно охолодженим - і заряд бадьорості і свіжості забезпечений!

Також можна додавати Лемонграс при заварюванні чорного або зеленого чаю - від цього смак і аромат їх тільки покращиться.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами