Чай для чоловіків Plumeria індійський трав'яний для потенції Mens Tea XXL 120 гр

2 відгуки Код:  235109665

Чай для чоловіків Plumeria індійський трав'яний для потенції Mens Tea XXL 120 гр

2 відгуки Код:  235109665

Продавець:Leelawadee

5/5  ( 18 оцінок )

Є в наявності

214

28

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Як підвищити лібідо і потенцію? натуральний Трав'яний чай для чоловіків Indian Ayurvedic Herbs Tea XXL - секрет цього рецепту! Вся цінність криється в компонентах цього чаю і, головне, в їх поєднанні.

Імбир - це трав'яний афродизіак, яким ще в давнину лікували безпліддя у чоловіка, він діє не тільки на поліпшення кровообігу і активізує роботу всіх статевих залоз, але і на пряму впливає на роботу мозку для підвищення сексуального бажання.

Лакричник - це чудовий засіб для підвищення тонусу всього організму, знижується стрес, зникає нервове напруження, купірується запальні процеси в органах сечостатевої системи, прискорює обмін речовин, позбавляє від зайвого жиру і надлишків цукру в крові. 

Фенхель - ще один засіб, який надає омолоджуючу дію на організм, виводить токсини, допомагає роботі печінки і шлунково-кишкового тракту, а також благотворно впливає на сечо-статеву систему.

Кора ріжкового дерева - добре підвищує імунітет організму, сприяє очищенню від шлаків, а головне - сприяє виробленню самого важливого чоловічого гормону - тестостерону.

Перець чилі - володіє яскраво вираженими протизапальними, антимікробними, протибольовими властивостями. Це перевірений засіб для підвищення потенції у чоловіків.

Кардамон - крім підвищення імунітету, боротьби з запальними процесами, поліпшення роботи мозку, кардамону є особливість, яка дуже важлива в нашому випадку. Это поддержание необходимого уровня андрогенов и стимулирование либидо и потенции.

Гвоздика - улучшает обмен веществ, снижает сахар в крови, оказывает противовоспалительное действие, уменьшает уровень холестерина и улучшает кровобращение, улучшая таким образом общее состояние организма.

Теперь у каждого есть возможность использовать этот уникальный рецепт, укрепить свое мужское здоровье на долгие годы.

Применение: Травяной чай для мужчин Indian Ayurvedic Herbs Tea XXL: заварить по вкусу 90 градусами кипяченой воды и настоять 3 мин. Пить до 6 чашек в день.

Характеристики

Країна-виробник
  • Індія
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Евгений Фомин
    Відгук від покупця. Продавець: Leelawadee

    Чай пришёл вовремя,чай хороший ,для имунитета и потенции не виагра но помогает

    Переваги:
    Приятно пить
    Недоліки:
    Пока нет
  • Павло Дяк
    Продавець: Leelawadee

    Класний чай