Тайський чай Plumeria лікувальний Matoom від кашлю і хвороб ГРЗ у тубі 180 гр

1 відгук Код:  235109671

Тайський чай Plumeria лікувальний Matoom від кашлю і хвороб ГРЗ у тубі 180 гр

1 відгук Код:  235109671

Продавець:Leelawadee

5/5  ( 18 оцінок )

Є в наявності

345

3

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Тайський чай Matoom Tea відноситься до числа найбільш древніх лікарських рослин на планеті. Про його корисні властивості заявили ще кілька століть тому. Корисністю славляться всі частини рослини (не залежно від їх віку): листя, плоди, кора, кореневище. На сьогоднішній день матум використовують для лікування простудних захворювань. Він знайшов своє застосування і в народній, і в традиційній медицині.

Головне достоїнство чаю Матум в тому, що він здатний швидко підняти навіть після сильної застуди чи грипу. Крім цього його призначають при хворобах органів дихальних шляхів, кашлі, бронхіті. Під час епідемій його рекомендують пити для профілактики і для зміцнення імунітету.

Серед інших корисних властивостей варто виділити:

  • Чай радять пити завзятим курцям, оскільки він полегшує дихання і захищає легені.
  • Регулярне вживання чаю Матум сприятливо впливає на роботу шлунково-кишкового тракту. Він здатний усунути різні болі і зменшити спазми. Чай усуває коліки, здуття, печію. Пити Матум також можна при будь-яких отруєннях, він здатний вивести токсини.
  • Позитивний вплив на серцево-судинну систему, чай допоможе привести підвищений тиск в норму.
  • Матум просто необхідний тим, хто займається розумовою діяльністю, він здатний активізувати роботу головного мозку.
  • Напій володіє тонізуючими і заспокійливими властивостями.
  • Чай можна вживати в будь-якому вигляді, як в холодному, так і в гарячому. Від цього своїх позитивних властивостей він не втрачає.

До складу чаю входять такі компоненти як залізо, кальцій, фосфор, вітаміни групи А і С. За рахунок такого складу напій може бути призначений вагітним жінкам. Він буде сприятливо впливати на здоров'я жінки і майбутньої дитини. За рахунок високого вмісту кальцію чай дозволить зміцнити скелет і кісткові тканини малюка.

Для того щоб заварити тайський чай Matoom особливих навичок не потрібно. Тим не менш, вам необхідно знати декілька простих правил. Розглянемо найпопулярніші способи заварювання чаю Матум:

  1. На 1 літр тільки що закипілої води покладіть 2-3 кільця сушеного фрукта. Дайте можливість напою настоятися протягом півгодини.
  2. У каструлю налийте літр води, покладіть кілька шматочків фруктів і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння, дайте можливість настоятися хвилин 20.
  3. Крім цього Матум можна заварити в простій чашці. Помістіть в ємність один шматочок фрукта і залийте його окропом. Настоюйте 10 хвилин, після чого чай можна пити.

Унікальність чаю Матум в тому, що його можна пити в будь-якому віці, у тому числі дітям і при вагітності. Єдине протипоказання – це індивідуальна непереносимість фрукта. Але такі випадки відзначені вкрай рідко.

Чай Матум безсумнівно корисний. Він не тільки порадує вас своїм особливим смаком, але і подарує заряд бадьорості і позитиву. На сьогоднішній день Матум один з найпопулярніших чаїв в Тайланді, більшою популярністю користується лише синій чай. І якщо ми сприймаємо його як цілющий засіб, то для дітей він буде смачним фруктовим напоєм.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Татьяна Светличная
    Відгук від покупця. Продавець: Leelawadee

    Дякую. Все влаштовує

    Переваги:
    Дивний смак
    Недоліки:
    Дорогий