Чай для чоловіків Plumeria індійський трав'яний для потенції Mens Tea XXL 240 гр

Чай для чоловіків Plumeria індійський трав'яний для потенції Mens Tea XXL 240 гр

Продавець:Leelawadee

5/5  ( 18 оцінок )

Є в наявності

418

20

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Як підвищити лібідо і потенцію? натуральний Трав'яний чай для чоловіків Indian Ayurvedic Herbs Tea XXL - секрет цього рецепту! Вся цінність криється в компонентах цього чаю і, головне, в їх поєднанні.

Імбир - це трав'яний афродизіак, яким ще в давнину лікували безпліддя у чоловіка, він діє не тільки на поліпшення кровообігу і активізує роботу всіх статевих залоз, але і на пряму впливає на роботу мозку для підвищення сексуального бажання.

Лакричник - это отличное средство для повышения тонуса всего организма, снижается стресс, пропадает нервное напряжение, купируется воспалительные процессы в органах мочеполовой системы, ускоряет обмен веществ, избавляет от лишнего жира и излишков сахара в крови. 

Фенхель - еще один афродизиак, который оказывает омолаживающее воздействие на организм, выводит токсины, помогает работе печени и желудочно-кишечному тракту, а также благотворно влияет на моче-половую систему.

Кора рожкового дерева - хорошо повышает иммунитет организма, способствует очищению от шлаков, а главное - сприяє виробленню самого важливого чоловічого гормону - тестостерону.

Перець чилі - володіє яскраво вираженими протизапальними, антимікробними, протибольовими властивостями. Це перевірений засіб для підвищення потенції у чоловіків.

Кардамон - крім підвищення імунітету, боротьби з запальними процесами, поліпшення роботи мозку, кардамону є особливість, яка дуже важлива в нашому випадку. Это поддержание необходимого уровня андрогенов и стимулирование либидо и потенции.

Гвоздика - улучшает обмен веществ, снижает сахар в крови, оказывает противовоспалительное действие, уменьшает уровень холестерина и улучшает кровобращение, улучшая таким образом общее состояние организма.

Теперь у каждого есть возможность использовать этот уникальный рецепт, укрепить свое мужское здоровье на долгие годы.

Применение: Травяной чай для мужчин Indian Ayurvedic Herbs Tea XXL: заварить по вкусу 90 градусами кипяченой воды и настоять 3 мин. Пить до 6 чашек в день.

Характеристики

Країна-виробник
  • Індія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами