Тайський чай Plumeria для очищення і схуднення Slimming Herb Detox Tea, 200 г

1 відгук Код:  235109701

Тайський чай Plumeria для очищення і схуднення Slimming Herb Detox Tea, 200 г

1 відгук Код:  235109701

Продавець:Leelawadee

5/5  ( 18 оцінок )

Є в наявності

418

2

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Одна з найпоширеніших проблем 21 століття це проблема із зайвою вагою. Зараз існує оченнь багато різних засобів для схуднення, але більшість з них мало ефективні, а багато ще й шкодять організму. Тайський чай для схуднення Slimming Herb Detox Tea дуже ефективний чай для схуднення. Без хімії, на травах!!! Швидкий результат. При регулярному застосуванні підтримує фігуру в стрункому вигляді, не дає накопичуватися жирової маси. Худніть без шкоди для організму!!!

Зелений чай - є прекрасним сечогінним засобом, тому зайва рідина затримується в організмі. Зелений чай допомагає худнути ще й тому, що в його настої є поліфеноли, здатні посилювати теплообмін, переробляючи відстрочені жири.

Сенча - це різновид зеленого чаю, яка переважно виробляється в Японії. Завдяки тому, що в напої чималий обсяг антиоксидантів, регулярне його вживання допомагає серйозно підсилити імунну систему організму. Антиоксиданти допомагають у боротьбі з численними бактеріями і вірусами, нейтралізують негативну дію вільних радикалів. Крім того, вони покращують метаболізм, що суттєво допомагає в питанні позбавлення від зайвої ваги. За рахунок вмісту в чай Сенча кофеїну, він бадьорить нітрохи не гірше, ніж міцну каву. У той же час, він володіє властивістю покращувати концентрацію уваги і знімати нервову напругу, що дуже важливо в стресових ситуаціях та при важких розумових і емоційних навантаженнях. Вживання зеленого чаю сприяє зниженню рівня цукру в крові, істотно знижує ризик розвитку цукрового діабету. Доведено, що напій допомагає виведенню холестерину з організму і приведення тиску в норму. Зелений чай володіє потужним омолоджуючий дією, стимулюючи регенерацію клітин. При регулярному вживанні він нормалізує водно-ліпідний баланс в організмі.

Мате - це дерево з листочками у формі овалу, росте воно в субтропіках Південної Америки. Чай мате прискорює метаболізм — прискорюється обмін речовин і калорії швидко спалюються, виходить, що жир не накопичується. Цей чай не тільки дозволяє жиру збиратися, але і спалює його. Ще один секрет цього чаю — сечовипускання, спалені жирові клітини виходять разом з сечею. Саме тому необхідно випивати якомога більше рідини. Для тих, хто гладшає від переїдання, чай мате дає ситість організму, випивши його, вам не так буде хотітися їсти. Ще одна перевага мате, яке робить його необхідним у схудненні, безліч корисних мікроелементів і речовин. У нього входять незвичайні компоненти, які допомагають зберегти ситість момент дієти, захищаючи організм від виснаження. Напій мате підніме рівень вітамінів і мікроелементів, зменшує апетит.

Лемонгасс(лимонна трава) - для прискорення метаболізму – ця трава активізує процеси травлення, нормалізує перистальтику, допомагає поступового і гармонійному зниженню ваги. Рослина містить мононенасичені жирні кислоти, аскорбінову кислоту і нікотинову кислоту. Ці речовини покращують склад крові і знижують вміст холестерину. Вони нормалізують роботу серця і судин, позитивно впливають на стан нервової системи і мозку, за їх рахунок також утворюються необхідні для здоров'я гормони. Ці кислоти не лише оздоровлюють організм, але і допомагають не набрати надлишкову масу. Лимонная трава має значний бактерицидний та антисептичний ефект, знижує тиск і прискорює метаболізм.

Женьшень прекрасний адаптоген. Адаптогени допоможуть організму швидше і легше «звикнути» до змін. Женьшень позбавляє від харчової залежності. Відмова від солодкого може призвести до занепаду сил і поганого настрою. Смачна їжа стимулює вироблення ендорфіну – «гормону щастя». Женьшень працює так само, він стимулює природну вироблення ендорфіну: просто замініть шоколад корисним чаєм із женьшеню. Женьшень покриє дефіцит корисних речовин Скорочуючи розмір порцій, ми можемо залишити організм без важливих мікроелементів і вітамінів. Женьшень заповнить дефіцит, адже в ньому містяться калій, фосфор, кальцій, магній, залізо, цинк, вітаміни і амінокислоти. Женьшень покращує травлення. Женьшень стимулює роботу травної системи, прискорює обмін речовин. Організм краще засвоює поживні речовини, не накопичуючи жирових відкладень.

Кора крушини часто використовується для схуднення, що обумовлено її проносну дію, і для очищення кишечника. Її приймають, поєднуючи з іншими препаратами, насамперед з тими, що зменшують утворення газів у ШКТ (вітрогінні). Особливість препаратів крушини в тому, що вони діють безпосередньо в товстому кишечнику. Дія рослини, в першу чергу, направлене на посилення перистальтики товстого кишечника. Результат зменшення рухової активності кишечника полягає в тому, що слизова оболонка перестає всмоктувати рідину. Кора крушини добре підходить для очищення кишечника, але слід пам'ятати, що це лише механічний спосіб видалення неперетравленої їжі і зайвої рідини з організму.

Ананас - його ефективність обумовлена тим, що вона зроблена на основі кращого рослинного протеолітичного ферменту для поліпшення травлення бромелаїну. Він володіє високою ферментативною активністю і досить швидко розщеплює білки, що природним чином сприяє схудненню. Після його прийому різко пригнічується апетит, що не дає переїдати, і зменшується кількість споживаних калорій. Він дуже корисна при схудненні за рахунок того, що поліпшує роботу шлунка і кишечника, очищає його від шлаків, нормалізує рівень холестерину в крові, досить швидко втамовує голод.

Мускатний орех – одна з спецій, що зазвичай зустрічаються в кухні Азії. Родом з Індонезії, є багато фактів, які підтверджують, що мускатний горіх, призначений для втрати ваги. Мускатний горіх містить деякі важливі мінерали, і один з них – марганець. Одним з головних переваг марганцю є здатність розщеплювати жири. Це означає, що вживання мускатного горіха може знизити ризик ожиріння і дуже корисно в управлінні втратою ваги.

Чилі - пекучий продукт підсилює процеси обміну, сприяє активізації метаболізму, що дозволяє швидко розщеплювати жири і виводити з організму зайву рідину. Завдяки цьому відбувається посилена втрата калорій і, як наслідок, кілограмів. Перець містить величезну кількість антиоксидантів, які відновлюють роботу серцево-судинної системи за рахунок зміцнення стінок судин і підвищення їх еластичності. Чилі посилює кровообіг, попереджає формування тромбів.

Поєднання всіх цих компонентів в одному напої і приносить швидкий і бажаний результат. Вживайте чай кожен день і вже дуже скоро побачите позитивний результат.

Застосування: чайну ложку чаю заварити 90 градусами води і настояти 3-4 під хвилини. Пити до 6 чащек в день.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Татьяна Светличная
    Відгук від покупця. Продавець: Leelawadee

    Натуральне корисніше для організму

    Переваги:
    Подивимося з часом
    Недоліки:
    Дорогий