Крем Універсальний Гель Нове Життя 39 Екстрактів Трав 50 мл

1 відгук

Код:  237118195

Крем Універсальний Гель Нове Життя 39 Екстрактів Трав 50 мл

1 відгук

Код:  237118195

Продавець:Zdravie

4.9/5  ( 156 оцінок )

181

171

Є в наявності

63

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Гель 39 Екстрактів Трав Нове Життя (New Life) Загоєння, Відновлення Шкіри Для Обличчя І Тіла 50 мл

Оздоровлююча формула гелю, розроблена на основі 39 натуральних рослинних екстрактів, інтенсивно зволожує шкіру, знімає подразнення і виявляє протизапальні і регенеруючі властивості. Завдяки вмісту Д-пантенола, який складається з вітамінів групи В, прискорюється загоєння ран і тріщин, підвищуються бар'єрні функції шкіри, що оберігає її від передчасного старіння. Ефірні олії розмарину і чайного дерева надають антисептичну і протизапальну дію, покращують постачання клітин вітамінами і киснем, у результаті чого формується еластична колагенова тканина, яка забезпечує пружність шкіри. Щоденне застосування гелю покращує пружність клітин шкіри, запобігаючи появі зморшок.

Склад:
вода демінералізована, стабілізатор, ліпосентол F (вітамінний комплекс), циклометикон, екстракт лопуха, екстракт пирію, екстракт амаранту, екстракт конюшини, екстракт календули, екстракт березових бруньок, екстракт кори дуба, екстракт льону, екстракт споришу, екстракт сосни, екстракт ромашки, екстракт звіробою, герані екстракт, екстракт липи, екстракт живокосту, екстракт лаванди, екстракт полину, екстракт волошки, екстракт барвінку, екстракт елеутерококу, екстракт алое, екстракт калини, екстракт конвалії, екстракт меліси, екстракт розторопші, екстракт суниці, екстракт чистотілу, екстракт пастушої сумки, екстракт фіалки триколірної, екстракт подорожника, екстракт шавлії, екстракт кардамону, екстракт каштана, екстракт цетрарія, екстракт квіткового пилку, екстракт волоського горіха, екстракт родіоли рожевої, екстракт бузку, екстракт безсмертника, ефірна олія розмарину, ефірна олія чайного дерева, allantoin, Д/пантенол, гліцерин, цетилстеариловый спирт, ПЕГ-40 (касторова олія), антисептик.
Не містить штучних барвників.

Рекомендації по застосуванню:
Невелику кількість гелю нанести на суху або злегка зволожену шкіру, на слизові оболонки або ранову поверхню.
Рекомендується використовувати для поліпшення тонусу м'язів обличчя, шиї, рук, живлення шкіри, запобігання появи і розгладження дрібних зморшок, захисту шкіри в морозну або дуже жарку погоду;
― для зміцнення і поліпшення структури волосся, живлення коренів (втирати перед укладанням, розвівши у пропорції 1:10-1:20);
― для згладжування розтяжок на сідницях, стегнах, животі, молочних залозах, лікування і профілактики целюліту;
― для загоєння ран, опіків, трофічних виразок, порізів, швидшого розсмоктування синців, гематом, зняття болю при ударах і розтягненнях;
― знімає біль, набряклість, почервоніння після укусів комах;
― для лікування бешихових і опікових запалень, пролежнів;
― при гострих формах невралгії, невритах, радикулітах, міозитах, мастопатії, головний і суглобного болю ― втирати в точку найбільшої болючості;
― при подагрі, артритах, артрозах, остеохондрозі хребта – втирати по масажних лініях (виводить солі сечової кислоти лише при регулярному і тривалому використанні);
― при плоскостопості, «кісточках на ступні», тріщинах п'ят, варикозному розширенні вен;
― при пародонтозі, стоматиті, кровоточивості ясен, зубному болю, прорізуванні зубів у дітей;
― покращує перистальтику кишечника при атонічних запорах (легке кругове втирання в живіт);
― при нежиті, гаймориті (тампони і змазування слизових до 6 разів у добу), ангіні (для полоскання рота і змазування мигдалин або губ 3-4 рази в день), герпес на губах, ларингіті або бронхітах – втирання в область шиї та грудної клітини;
― при алергічних дерматитах, псоріазі, екземі, нейродерміті;
― при геморої та тріщинах прямої кишки (нанесення гелю тонким шаром 3-4 рази в день).

Терміни та умови зберігання:
24 місяці при температурі від +5°С до +25°C

Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів

Опис активних компонентів:

Aqua/Демінералізована вода.

Лопуха екстракт — ефективно застосовується при різних шкірних захворюваннях, гнійниках, фурункульозі, вугровій висипці, алергічних реакціях. Має протизапальну і антибактеріальну властивості.

Пирію екстракт — має протизапальну і загоювальну властивості. Його застосовують для профілактики і лікування шкірних запалень.

Амаранта екстракт — сприяє регенерації шкіри, збагачує клітини киснем і запобігає згубному впливу на них вільних радикалів.

Конюшини лугової екстракт — знімає запалення, покращує тонус шкіри, має антисептичну дію при лікуванні фурункулів, опіків, виразок і псоріазу.

Нагідки екстракт — покращує стан і колір шкіри, прискорює регенерацію тканин, загоює тріщини і рани, захищає клітини шкіри від пошкоджень і передчасного руйнування.

Берези екстракт — має потужну антисептичну властивість, тонізує, заспокоює і пом'якшує шкіру, зменшує подразнення і почервоніння на шкірі.

Дуба екстракт — має протизапальну, протиалергічну і протигрибкову властивості. Сприяє загоєнню тріщин і ранок на шкірі, зміцнює судини. Робить шкіру пружною і еластичною.

Льону екстракт — проявляє бактерицидну дію, зволожує і живить шкіру, сприяючи збільшенню її еластичності і забезпечуючи пом'якшувальний ефект.

Споришу екстракт — забезпечує міцність і еластичність сполучної і епітеліальної тканин, має антимікробну і тонізуючу властивості.

Сосни екстракт— надає антисептичну, бактерицидну і загоювальну дії, діє як потужний антиоксидант.

Ромашки екстракт — має протизапальну властивість, надає пом'якшувальну і заспокійливу дії на шкіру, стимулює регенерацію клітин.

Звіробою екстракт — має протизапальну дію і антимікробну властивість, стимулює регенерацію клітин, знімає почервоніння і подразнення.

Герані екстракт — стимулює регенерацію клітин, надає антисептичну, протизапальну дії.

Липи екстракт — тонізує шкіру, надає заспокійливу, протизапальну, протимікробну дії, захищає шкіру від обвітрювання і лущення.

Живокосту екстракт — проявляє протизапальну, антисептичну і ранозагоювальну дії, зміцнює епідерміс, стимулює оновлення клітин і знімає запалення.

Лаванди екстракт — знімає подразнення і запалення на шкірі, усуває почервоніння, лущення та свербіж, має бактерицидну, дезінфікуючу, антисептичну та протизапальну дії.

Полину екстракт — надає тонізуючу, антисептичну та протизапальну дії, сприяє регенерації.

Волошки екстракт — регенерує, заспокоює, тонізує, має протинабрякову дію, регулює секрецію сальних залоз.

Барвінка екстракт — надає антисептичну і тонізуючу дії, знімає запалення і подразнення, сприяє загоєнню пошкоджених ділянок шкіри.

Елеутерокока екстракт — сприяє прискоренню регенерації клітин і загоєнню ран, тонізує, захищає від негативних факторів навколишнього середовища.

Алое екстракт — володіє зволожуючою і регенеруючою властивостями, має антимікробну дію.

Калини екстракт — сприяє регенерації тканин, покращує обмінні процеси і підвищує еластичність епідермісу.

Конвалії екстракт — володіє зміцнюючою і зволожуючою діями, підвищує тонус і покращує зовнішній стан шкіри.

Меліси екстракт — має виражену протизапальну дію, нормалізує секрецію сальних залоз і дезінфікує шкіру.

Розторопші екстракт — нейтралізує дію вільних радикалів, стимулює клітинне оновлення шкіри, відновлює еластичність.

Суниці екстракт — надає зволожуючу, антиоксидантну, протизапальну та протимікробну дії, стимулює вироблення колагену і уповільнює процеси старіння шкіри.

Чистотілу екстракт — знімає запалення, почервоніння, лущення і сухість шкіри, регенерує, пом'якшує і дезінфікує шкіру.

Грициків екстракт — підсилює регенерацію тканин, надає протинабрякову дію.

Фіалки триколірної екстракт — надає пом'якшувальну, протизапальну, загоювальну і протиалергічну дії, захищає і заспокоює шкіру, надає їй сяйво і пружність.

Подорожника екстракт — регенерує, покращує кровообіг, що сприяє розсмоктуванню синців і гематом, надає заспокійливу дію, регулює роботу сальних залоз, повертає увядаючій шкірі еластичність і знімає набряки.

Шавлії екстракт — володіє протигрибковою і антибактеріальною властивостями, сприяє загоєнню тканин, відновлює шкіру і підвищує її тонус.

Кардамону екстракт — має виражену антимікробну дію. Проявляє антисептичну і дезинфікуючу властивості.

Каштану екстракт — має протизапальну і тонізуючу дії, покращує мікроциркуляцію крові і зміцнює стінки капілярів.

Цетрарії екстракт — має протимікробну, ранозагоювальну та антисептичну властивості, зволожує шкіру і відновлює її пружність.

Квіткового пилку екстракт — має м'які протизапальну і регенеруючу дії, освіжає і живить шкіру.

Волоського горіху екстракт — має протизапальну, антибактеріальну та антиоксидантну властивості, заспокоює пошкоджену і чутливу шкіру, підвищує імунні і захисні властивості шкіри.

Родіоли рожевої екстракт — стимулює оновлення клітин, володіє загоювальною і протизапальною властивостями, надає яскраво виражену тонізуючу дію.

Бузку екстракт — надає очищуючу, тонізуючу, протизапальну дії, підтягує і живить шкіру.

Цмину екстракт — має протизапальну і ранозагоювальну властивості, сприяє омолодженню, живленню та бореться з першими ознаками старіння шкіри.

Акриловий сополімер — загущуючий агент, забезпечує стабільність готового косметичного продукту.

Вітамін Е — надає антиоксидантний захист запобігає окисленню ненасичених ліпідів, живить шкіру, зволожує і пом'якшує.

Вітамін F — відновлює ліпідний баланс шкіри, бере участь в побудові клітинних мембран, знижує проникність епідермісу і трансепідермального випаровування вологи.

Д-пантенол — провітамін В5, володіє загоювальною, зволожуючою і розгладжуючою діями.

Циклометикон — вирівнює структуру шкіри, забезпечує гладкість, відсутність жирності і кондиціонуючий ефект.

Цетилстеариловий спирт — емульгатор, стабілізатор емульсій, сприяє проникненню поживних речовин в глибокі шари шкіри, утворюючи вологоутримуючу плівку.

Чайного дерева ефірна олія — має протизапальну й антисептичну властивості, сприяє регенерації шкіри, усуває набряклість і свербіж, прибирає почервоніння.

Розмарину ефірна олія — тонізує, сприяє оновленню клітин шкіри, вирівнює рельєф шкіри, покращує циркуляцію крові.

Алантоїн — надає пом'якшувальну і зволожуючу дії на шкіру, усуває лущення, посилює епітелізацію і регенерацію шкіри, робить її гладкою та еластичною.

Триетаноламін — нейтралізуючий агент, покращує стабільність косметичного продукту.

Антисептик — збільшує термін зберігання готового косметичного продукту. Володіє антигрибковою і антибактеріальною властивостями.

Гліцерин — зволожує шкіру, пом'якшує і робить її шовковистою. Згладжує нерівності шкіри і захищає від негативних зовнішніх факторів. Сприяє нормальному процесу життєдіяльності клітин епідермісу.

ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія — має пом'якшувальну і захисну властивості.

 

Характеристики

Склад
  • Натуральні компоненти
Вид
Застосування
  • Невелику кількість гелю наносити на суху або злегка зволожену шкіру, слизові оболонки або ранову поверхню
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Олег Ваховский
    Відгук від покупця. Продавець: Zdravie

    Хороший крем

    Переваги:
    Ніжно заліковує шкіряні хвороби,на губах, навіть у роті!
    Недоліки:
    немає