Інфрачервоний Безконтактний термометр Medica-Plus Termo control 7.0 Original Еко пластик 4 в 1 з українською інструкцією Japan technology Гарантія 3 роки Японія

Інфрачервоний Безконтактний термометр Medica-Plus Termo control 7.0 Original Еко пластик 4 в 1 з українською інструкцією Japan technology Гарантія 3 роки Японія

Продавець:VelaSP

4.7/5  ( 219 оцінок )

1 290

Немає в наявності

22

Гарантія. 36 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Безконтактний інфрачервоний термометр Medica-Plus Termo control 7.0

Вимірювання в діапазоні від 32 ° C до 42, 9 ° C

Низькі показники похибки – 0,1-0,3 градуси.

Швидкість вимірювання 0.5 - 1 сек

Можливість вимірювання температури тіла та вушної раковини,

Гарантія 3 роки

Можливість вибору показників за Фаренгейтом або Цельсієм.

Автоматичне вимкнення після використання

Рідко кристалічний дисплей, що дозволяє заощаджувати заряд батарейок

4 окремих режими вимірювання для дорослих та дітей температури приміщення та предметів

Medica-Plus termo control 7.0

Покращена версія базової моделі Medica+ termo Control 7.0 створена з використанням новітніх інноваційних технологічних розробок, що підтверджується як зовнішнім оформленням, так і функціональними можливостями пристрою.

Безконтактна модель Medica-plus від японського виробника характеризується високою якістю складання, що дозволяє повністю виключити високу похибку при вимірюванні температури. Зручний ергономічний пристрій абсолютно безпечний у використанні, тому що виготовлений з використанням екологічно чистих гіпоалергенних матеріалів.

Розробники попрацювали на славу та створили безконтактний інфрачервоний termo control 7.0, у якому все продумано до дрібниць.

Якщо ви досі користувалися ртутним градусником старого зразка і очікували результату через 3-5 хвилин, то тепер з новітнім Medica-Plus зможете побачити показники через 0,5-1 секунд.

Принцип роботи пристрою полягає у визначенні температури тіла, орієнтуючись на вимірювання теплового випромінювання, що походить від поверхні чола.Достатньо лише наблизити інфрачервоний Termo control 7.0 до лоба дитини та побачити на рідкокристалічному дисплеї результат буквально за секунду.

Маючи всі плюси сучасного термометра medicaplus простий і зручний у використанні, завдяки грамотному конструктивному рішенню. Удосконалений варіант термометра вражає тим, що тепер надано можливість, якщо ви почувате себе погано, скоріше виміряти температуру і вчасно відреагувати на симптоми захворювання, що з'явилися, щоб виключити ймовірність ускладнень. Користувачеві необхідно лише визначити відповідний режим роботи та наблизити градусник до об'єкта.

Сучасному ідеальному гаджету не потрібно контакту з тілом, щоб визначати температурні показники людського тіла. Ультрасучасний termo control 7.0 – нове покоління термометрів.

Оцінять гідно універсальний термометр Medica+ батьки, тому що тепер не потрібно гальмувати хвору дитину, щоб виміряти температуру. Завдяки безконтактному способу малюк не відчуватиме дискомфорту в процесі вимірювання температури.

ГАРАНТІЯ 3 РОКИ

Комплектація термометра:

1 x інфрачервоний термометр

1 x чохол для транспортування

1 x посібник користувача

Характеристики

Діапазон вимірювань температури
  • от 32 ° C до 42, 9 ° C °C
Тривалість вимірювання температури
  • 0.5 — 1 сек
Додаткова можливість виміряти
  • Температуру рідини
Тип елемента живлення
  • 2х1.5V батарейки класа "AA"
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами