Чай Меліса 26г

1 відгук Код:  241618159

Чай Меліса 26г

1 відгук Код:  241618159

Продавець:Фреско

3.7/5  ( 201 оцінок )

31

Є в наявності

10

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Меліса - це одна з ароматний рослин, яка має безліч корисних властивостей. Саме тому, чай з неї має величезну популярність. Приємний лимонний смак меліси робить напій дуже свіжий, підбадьорливий. А ще, регулярно вживаючи чай з мелісою, кожен зможе зміцнити імунітет і поліпшити загальний стан організму.

Адже це лікарська рослина надає позитивний вплив практично на всі органи і системи:

• вона знижує тиск, заспокоює нервову систему, уповільнює ритм серця,
• меліса може знімати спазми, також є хорошими допоміжними ліками проти запалення (наприклад, її рекомендують для полоскання горла)
• нормалізує кровообіг і покращує стан судин;
• допомагає впоратися з безсонням.

Компанія "НАШ ЧАЙ" пропонує споживачам тільки якісний чай «Melissa», який був зібраний в наших рідних Карпатських горах. Завдяки використанню добірної сировини вищого ґатунку, "НАШ ЧАЙ" має неймовірно насичений аромат і чудові смакові властивості. Упаковку чаю «Melissa» завжди можна взяти з собою в дорогу, в похід. Така компактна пачка дуже зручна, адже вона не займає багато місця. А пакетики дуже зручно заварювати.

Звичайно, чай «Melissa» можна випити і вдома, після важкого робочого дня або перед якоюсь важливою подією. Він однаково добре підходить як гарячим, так і холодним. Щоб підкреслити і розкрити смакові нотки меліси, можна додати шматочок лимона. У нас на сайті завжди можна купити чай «Melissa» і насолодитися його смаком і ароматом де завгодно і коли завгодно.

Характеристики

Країна-виробник
  • Італія
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Юлия Романченко
    Відгук від покупця. Продавець: Фреско

    Прислали почти всё, как заказывала. Но чай я заказывала с мелиссой, очень его хотела. Но перепутали и прислали обычный зелёный.

    Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Нет