Набір! Глюкометр + 50 тест-смужок SensoLite Nova Plus (Сенсолайт нова Плюс з голосовим супроводом)

2 відгуки

Код:  242580535

Набір! Глюкометр + 50 тест-смужок SensoLite Nova Plus (Сенсолайт нова Плюс з голосовим супроводом)

2 відгуки

Код:  242580535

Продавець:Med Hub company

4.8/5  ( 1221 оцінок )

959

919

Немає в наявності

6

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Компанія 77Elektronika випустила глюкометр SensoLite Nova Plus здатний конкурувати з кращими приладами цього класу. З ним якісний контроль рівня глюкози в крові став доступнішими більшій кількості людей. Прилад серед інших подібних пристроїв виділяється поліпшеним біосенсором, великим яскравим дисплеєм, великими кнопками управління і головне голосовими підказками. Всі особливості стосуються роботи приладу, його здатності допомогти користувачеві в процесі аналізу. Такий підхід оцінять люди з проблемами зору і обмеженими фізичними можливостями. Дизайн і конструкція Глюкометр СенсоЛайт Нова Плюс укладений у корпус ергономічної форми. Він добре лягає в руку, що дозволяє вільно працювати з кнопками і матеріалами. Дослідження за бажанням можна робити і зовсім не виймаючи прилад з захисного чохла. Налаштування приладу і калібрування вже вироблені на фабриці виробника, користувачеві залишається тільки провести запуск глюкометра і почати аналіз. При цьому прилад вмикається автоматично, після того як буде вставлена тест-смужка. SensoLite Nova Plus краще всього підійде для людей старшого покоління. По-перше, девайс оснащений великим дисплеєм з великими та чіткими символами. Вся інформація не просто виводиться на екран, але і озвучується голосом. Глюкометр належить до когорти говорять приладів, що значно спрощує контроль дій, вироблених з пристроєм. Результат і всі маніпуляції будуть озвучуватися, тому помилитися з результатом неможливо. Користувачеві доступний простий функціонал, щоб зробити контроль цукру ще легше: Кодова пластина для кодування смужок; Просте управління трьома кнопками; Голосовий помічник; Вбудований калькулятор. Після проведення аналізу використана тест-смужка витягується з приладу, і він автоматично відключається. Це істотно збільшить термін служби джерел живлення. Особливість і переваги Глюкометр СенсоЛайт Нова Плюс розроблений передовими угорськими інженерами. Європейська якість підтверджено великим досвідом виробництва медичних розробок. Прилад відноситься до розряду розумних глюкометрів і здатний запам'ятати 500 свідчень. З них він може вивести середнє значення за тиждень, два тижні або чотири. В умовах домашнього контролю цукру в крові такі порівняння вкрай важливі, щоб зрозуміти наскільки діє лікування і які дії впливають на скачки глюкози. Невисока вартість приладу безсумнівно його головне достоїнство. Це не вплинуло на його технічні параметри: Метод вимірювання – електрохімічний; Діапазон вимірювання – 1,1 – 33,3 ммоль/л; Кількість крові для аналізу – 0,5 мкл; Час вимірювання – 5 с; Живлення – 2 змінні батареї; Гарантія безстрокова. Виробник повністю укомплектував глюкометр всім необхідним, у тому числі захисним чохлом. У стартовий набір входить ручка для безболісного проколу пальця, насадки для забору крові з альтернативних місць, ланцети, тест-смужки.

Характеристики

Вимірювані параметри
Спосіб кодування
Діапазон вимірів
  • 1.1-33.3 ммоль/л ммоль/л
Швидкість вимірювання
  • 5 сек. сек
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Іван Нишпор
    Відгук від покупця. Продавець: Med Hub company

    Хочу подякувати за якісний виріб, миттєве вирішення ньюансу щодо доставки і довіру компанії своїм клієнтам та невеликий бонус у вигляді серветок.
    Однозначно раджу цю компанію та цей глюкометр. Пристрій простий у використанні, правильні показники, є звуковий супровід, автоматичне збереження замірів у пам'яті пристрою.
    Професійна робота консультанта приємно вразила.
    Однозначно буду ще у вас купувати!

    Переваги:
    Якість виробу, швидка доставка
    Недоліки:
    Немає

Доступно ще 1 відгук(ів) до цього товару

Дивитися всі відгуки