Кліпса антихрап з очисником повітря Snorest 2 в 1

Кліпса антихрап з очисником повітря Snorest 2 в 1

Продавець:Ilana

4.9/5  ( 54 оцінок )

169

Є в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Хропіння може порушити сон для хропе та оточуючих їх людей, викликаючи денну сонливість, зменшує розумову тривожність і проблеми з взаємовідносинами. Антихрап пристрій від хропіння Snorest anti snoring & air purifier 2 в 1 призначений для усунення хропіння швидко і просто.

Вона вставляється в ніс і допомагає дихати більш міцно, коли ви спите. Воно було створене для зменшення закладеності носа і блокування під час сну. Завдяки чудовій силіконового матеріалу, а також тонкому майстерності, пристрій є легким, безпечним і довговічним. Основна перевага - поліпшення дихання і кращий нічний сон, але також допомагає зменшити сухість у роті, біль у горлі і головний біль. Антихрап пристрій від хропіння Snorest anti snoring & air purifier 2 в 1 виготовлене з 100% медичного силікату, який м'який і зручний для сну. Кліпса в ніс, яка забезпечить спокійний сон всій родині! Антихрап і очищувач повітря 2 в 1 Anti Snoring & Air Purifier легко знімається і надівається, а головне – не доставляє ніякого дискомфорту своєму господареві. Антихрап має силіконові розширювачі, які легко і щільно фіксуються в ніздрі. Хропіння моментально йде. Якість сну стане значно краще, завдяки надходженню чистого повітря і боротьби з пилом.

Характеристики

Колір
  • Блакитний
Додаткові характеристики
  • Призначення: від хропіння
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами