Гель спортивний FOREVER Aloe MSM Gel мсм гель 118 г

Гель спортивний FOREVER Aloe MSM Gel мсм гель 118 г

Продавець:Gift With Love

4.9/5  ( 117 оцінок )

855

795

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

FOREVER АЛОЕ МСМ ГЕЛЬ

Прохолода і заспокійливу полегшення - з Вами спортивній сумці. Алое МСМ Гель від FOREVER заспокоює і полегшує біль і неприємні відчуття в суглобах і м'язах. У цьому продукті чистий сік з м'якоті листка алое був скомбінований з метил сульфоніл метан (МСМ), органічної сірої, присутньої у багатьох мікроорганізмів. МСМ володіє величезними заспокійливими властивостями, а разом з чистим соком Алое віра забезпечує комфорт і глибоке зволоження шкіри. При цьому, заспокійливі властивості Алое МСМ Гелю не обмежуються властивостями цих двох елементів.

Ця прозора формула, яка не залишає на одязі плям, містить натуральні рослинні екстракти, такі як масло чайного дерева, екстракт кори верби, а також гліцерин, для заспокоєння і кондиціонування шкіри. А додавання екстракту листя розмарину сприяє насиченню шкіри вологою для того, щоб вона не пересихала і завжди відчувала комфорт. Цей багатоцільовий гель просто зобов'язаний бути у кожної спортивної сумці. Просто нанесіть його щедро на шкіру і помасажуйте її для того, щоб заспокоїти м'язи і суглоби після інтенсивної тренування. Якщо ви постійно перебуваєте на ходу, проявіть належну турботу про свій організм і будьте готові до нових пригодам. Нанесіть значна кількість крему на потрібну ділянку шкіри після особливо важкого тренування і втирати легкими масажними рухами.

Характеристики

Застосування
  • Нанесіть значну кількість крему на потрібну ділянку шкіри та втирайте легкими масажними рухами. При попаданні в очі промийте водою протягом декількох хвилин. За потреби повторити застосування.
Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами