Чай Ilana Тибетський збір від куріння 10 пакетиків

Код:  251991716

Чай Ilana Тибетський збір від куріння 10 пакетиків

Код:  251991716

Є в наявності

199

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Це натуральний засіб не містить ні грама нікотину, ефективно очищає легені курця від шкідливих речовин і назавжди відбиває бажання палити.

Організм курця наскрізь просякнутий шкідливими речовинами – токсинами, смолами, різними хімічними добавками, які виробники використовують для ароматизації і додання тютюновим виробам різних смакових відтінків. Тому в першу чергу необхідно вивести весь цей «сміття» з організму, звільнити легені від осаду і слизу. На допомогу прийде природа. Адже в складі тибетського збору від куріння тільки натуральні інгредієнти, а саме – рослинні екстракти:

  • Корінь аралії маньчжурської – чудове заспокійливе, яке допомагає боротися зі стресами, нервовою напругою, підвищеною збудливістю, які часто виникають при спробах кинути палити.
  • Валеріана знімає напругу, заспокоює, нормалізує сон, усуває безсоння, забезпечує заряд сил та енергії, що допомагає організму поступово відновитися.
  • Оман чинить протизапальну дію. Основна речовина ефірного масла оману – алантолактон, який сприяє швидкому відмови від куріння.
  • Звіробій ефективно виводить токсини, солі важких металів, а головне – канцерогени, що містяться в сигаретному димі.
  • Календула позбавляє від ранкового кашлю курця, задишки, яка з'являється при фізичному навантаженні, приводить в порядок серцево-судинну систему.
  • Мати-й-мачуха попереджає швидкий набір ваги після розставання з сигаретами, нормалізує обмінні процеси.
  • Чебрець ефективно очищає легені, а також містить олеаноловую кислоту – компонент, який має протиракову дію, попереджаючи виникнення незворотних наслідків.

Крім того, в тибетський збір трав проти куріння входять відомі всім лікарські рослини, сприяють поступового оздоровлення організму: м'ята, кропива, подорожник, собача кропива, деревій, ромашка, шавлія, сухоцвіт, череда. Діючи в комплексі і підсилюючи один одного, рослинні компоненти дають приголомшливий результат.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами