Чай Ilana Тибетський збір від алкоголізму 10 пакетиків

Чай Ilana Тибетський збір від алкоголізму 10 пакетиків

Продавець:Ilana

4.7/5  ( 51 оцінок )

Є в наявності

199

9

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Алкоголізм – це серйозне захворювання, яке руйнує не тільки самого питущого людини, але і його сім'ю, стає причиною розлучень, краху усіх планів і сподівань на успішну кар'єру, призводить до передчасної смерті.Тибетський збір від алкоголізму – прекрасна альтернатива традиційним способам позбавлення від залежності, натуральний засіб, що діє на організм м'яко, але ефективно.

Рослинні компоненти проти алкогольної залежності

В основу тибетського збору від алкоголізму покладено перевірений століттями рецепт традиційної східної медицини, який дбайливо зберігали і передавали з покоління в покоління тибетські ченці. Благотворну дію відвару на організм залежної людини пояснюється цілющими властивостями рослинних екстрактів:

  • Екстракт чебрецю сприяє формуванню негативного ставлення до алкоголю, яке поступово перетворюється в огиду, відмова від звичної дози спиртного.
  • Аралія маньчжурська є ефективним імуномодулятором, відновлює захисні сили організму, які серйозно страждають під впливом великої кількості випитого алкоголю.
  • Коріння софори желтеющей змушує забути про свою любов до алкогольних напоїв, перетворюючи бажання випити відразу.
  • Шавлія допомагає відновити печінку, нирки, органи травної системи, на які припадає основний удар при тривалому вживанні спиртного.
  • Звіробій поступово відновлює порушений обмін речовин, допомагає нормалізувати роботу печінки, шлунково-кишкового тракту, повертає нормальний апетит.
  • Оман стимулює виведення з організму токсинів, продуктів розпаду алкоголю, нормалізує функціонування серцево-судинної системи.

Основні діючі компоненти тибетського збору трав від алкоголізму доповнюються і підсилюються відомими всім лікарськими рослинами, такими як: валеріана, материнка, календула, кропива, мати-й-мачуха, м'ята, подорожник, кропива собача, ромашка, сухоцвіт, деревій, череда. Природні лікарі полегшують стан кинув пити людини, сприяють відновленню всіх органів і систем.

Рекомендації по застосуванню збору

Тибетський збір від алкоголізму призначений для самостійного застосування в домашніх умовах. Немає нічого складного в тому, щоб приготувати запашний цілющий напій і регулярно його приймати.

Схема дій проста:

  • 1 фільтр-пакет помістити в чайник або термос і залити 0,5 л окропу.
  • Настояти напій не менше 8 годин.
  • Готовий еліксир приймати по 1 склянці двічі на день (вранці і ввечері) за годину до прийому їжі або через 3 години до сну.
  • Не рекомендується заварювати збір запас, краще готувати кожен день свіжий відвар. Наприклад, напередодні увечері приготуйте напій для ранкового і вечірнього прийому.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами