Крем–бальзам Еліксир "З Чагой" для ран 100 мл (1231512391)

Крем–бальзам Еліксир "З Чагой" для ран 100 мл (1231512391)

Продавець:Красотень

4.8/5  ( 78 оцінок )

69

Є в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

- володіє ранозагоювальною, антимікробною, протигрибковою дією, надає позитивний вплив при лікуванні гнійних висипань

- є природним антибіотиком, що підвищує захисні сили організму

- ефективний при посттравматичних рубцях, післяопераційних шрамах, ущільненнях різного характеру, прибирає сліди після юнацьких вугрів

- знімає свербіж та подразнення

З давніх часів люди використовували препарати чаги (народна назва гриба трутовика, зростає на стовбурах старих беріз), при лікуванні доброякісних новоутворень шкіри, гнійничкових висипань, рожевих вугрів, та інших захворювань шкіри. Дослідження показали, що в чаге міститься до 12,3 % золи, у складі якої оксиди: кремнію, алюмінію, кальцію, магнію, натрію, калію, цинку, міді та марганцю. Крім того, у наростах чаги виявлені кислоти (щавлева, мурашина, оцтова, масляна, ванілінова. Всі основні біологічно активні речовини чаги, мають потужну антиоксидантну, протизапальну і знеболюючу дію.

Висока бактерицидна активність крем-бальзаму, базується на синергетичному дії екстракту чаги, вітамінних комплексів, олії обліпихи і чайного дерева, і біологічно активних компонентів бджолиного воску. Механізм унікального дії крем-бальзаму з чагой для ран, заснований на його здатності відновлювати захисні властивості пошкодженої шкіри та ініціювати регенераційні процеси.

Склад: вода підготовлена, віск бджолиний, екстракт чаги, прополіс, олія обліпихова, масло чайного дерева, стеарин, кукурудзяна олія, гліцерин, вазелінове масло, екстракти алое, подорожника, ромашки, чистотілу, кропиви, шипшини, пантенол, вітаміни А і Е, метилпарабен, пропілпарабен, парфумерна композиція.

75 мл

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами