Крем Еліксир Оман з чистотілом і скипидаром при ураженнях шкіри 75 мл (1230868766)

Крем Еліксир Оман з чистотілом і скипидаром при ураженнях шкіри 75 мл (1230868766)

Продавець:Красотень

4.8/5  ( 72 оцінок )

70

Є в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

сприяє зменшенню больових відчуттів
 
- сприяє придушення запальних процесів
 
- сприяє зменшенню набряклості
 
- стимулює відновлення пошкоджених тканин
 
- надає антисептичну дію
 
Чистотіл відомий людині здавна. У його відварі купали дітей, хворих коростою і золотуху. Соком змащували бородавки, лишай, мозолі. Настоєм промивали очі, обробляли рани. Чистотіл має бактерицидну і фунгіцидну дію, має болезаспокійливими і ранозагоювальними властивостями. У науковій медицині сік чистотілу застосовують для виведення бородавок і при початкових формах червоного вовчаку Скипидар відомий з часів Галена і Гіппократа. Широко застосовувався для лікування різних інфекцій, ревматизму, шкірних захворювань. У Китаї скипидар (живицю), протягом багатьох століть використовували при опіках, виразках і дерматиті. Скипидар покращує кровообіг, знімає запалення і чинить антисептичну дію.
 
Регулярне і своєчасне застосування крем-бальзаму «Дивосил» з чистотілом і скипидаром допоможе не тільки знизити інтенсивність проявів захворювань шкіри, але і позбавитися від них у неускладнених випадках. Крем-бальзам може використовуватися в якості засобу профілактики (попередження) інфекційних захворювань шкіри при відвідуванні місць громадського користування (пляжі, басейни тощо).
 
Склад: підготовлена вода, мінеральне масло, кукурудзяна олія, стеаринова кислота, скипидарні масло, екстракт оману, масло чайного дерева, бісаболол, екстракт календули, метилпарабен, пропілпарабен.
 
75 мл

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами