Крем–бальзам Еліксир "ЗОЛОТИЙ ВУС" з екстрактом гінкго білоба 75 мл (1230868779)

Крем–бальзам Еліксир "ЗОЛОТИЙ ВУС" з екстрактом гінкго білоба 75 мл (1230868779)

Продавець:Красотень

4.8/5  ( 84 оцінок )

58

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

- має виражену протизапальну дію

- допомагає зняттю больового синдрому, м'язового напруги суглобів

- надає заспокійливу дію при невралгічних болях

- перешкоджає відкладенню солей

- сприяє розсмоктуванню рубцевих змін тканин

Значна частина хворобливих станів організму викликана ослабленням судинних стінок, яке тягне за собою біль, слабкість, швидку стомлюваність, набряки, запалення. Зняти хворобливі стани і провести ефективну профілактику можливо з допомогою крем-бальзаму «Золотий вус з екстрактом гінкго білоба». Оптимальне поєднання компонентів крем-бальзаму забезпечує максимальне проникнення активних речовин в тканини. У гінкго білоба міститься більше 40 активних компонентів. В основі дії екстракту листя гінкго лежить його здатність пригнічувати процеси вільно-радикального окислення, які є важливим елементом пошкодження тканин при недостатності кисню. Крім того, біологічно активні речовини гінкго покращують обмін речовин. Особливі речовини, що містяться тільки в гінкго, - гінкголіди - здатні підвищувати еластичність стінок кровоносних судин. Антиоксидантну дію виражається в руйнуванні існуючих вільних радикалів і їх інактивації.

Регулярне застосування робить гінкго воістину унікальним засобом, здатним боротися з порушенням кровообігу, що виникають внаслідок спазму судин. Золотий вус (або каллізія запашна) більше двадцяти років вивчався медиками і фармацевтами. Доведено його регенеруючу і біостимулюючого дію, однак крім цього золотий вус володіє цінною здатністю збільшувати проникність тканин, що в значній мірі полегшує доступ до тканинам і органам інших компонентів.

Склад: підготовлена вода, гліцерин, мінеральне масло, кукурудзяна олія, карбомер, стеаринова кислота, екстракт золотого вуса, екстракт гінкго білоба, метилпарабен, пропілпарабен.

75 мл

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами