Крем–бальзам Еліксир "Проктомед" (1230868753)

Крем–бальзам Еліксир "Проктомед" (1230868753)

Продавець:Красотень

4.8/5  ( 84 оцінок )

34

Є в наявності

9

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

- сприяє усуненню проявів геморою (набряків, болю, кровотеч, сверблячки, печіння)

- усуває гематоми, у тому числі після ін'єкцій

- має антисептичну дію

- надає заспокійливий ефект

- сприяє відновленню та нормалізації функцій тканин у місці нанесення

- нормалізує кровообіг у місці нанесення

- прискорює загоєння ушкоджень шкіри та слизової оболонки

Сучасний спосіб життя відрізняється малою рухливістю, що позначається на загальному стані організму, у тому числі викликає розвиток специфічних захворювань, таких як геморой.

Причини появи геморою точно не встановлені, але помічено, що найбільш активну дію щодо усунення його проявів надають речовини, що впливають на місцевий кровообіг та усунення набряклості. Таким чином, ті самі засоби можуть ефективно боротися як з проявами геморою, так і з набряклістю і гематомами.

Крем-бальзам «Проктомед» зоздан як допоміжний засіб, що сприяє усуненню набряків гемороїдальних вузлів і шишок, зменшенню інтенсивності кровотеч, усуненню гематом, регенерації тканин та усуненню сверблячки, печіння. Ці ж властивості виявилися корисними для усунення набряків на ділянках з делікатною шкірою (наприклад, під очима), усунення гематом на ділянках, що вимагають особливої уваги.

Склад: вазелін м'який, вазелінове масло, парафін косметичний, ПЕГ-40 гідрогенізована рицинова олія, трицетеарет-4-фосфат, D-пантенол, колаген, жир печінки акули, масло обліпихи, масло ши, екстакт маклюри, ефірна олія лаванди, бронопол калію.

Показання : застосовувати як допоміжний засіб у комплексі лікувально-профілактичних заходів при лікуванні геморою, набряків, ударів, дрібних побутових травм, з косметичними цілями.

Спосіб застосування: достатню кількість крем-бальзаму нанести на пошкоджену ділянку 2-4 рази на день. Дати вбратися. У разі застосування в пряму кишку можна нанести на марлевий тампон і ввести на 1 - 2 години.

10 мл

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами