Крем–бальзам Еліксир "Маклюра" для вен і суглобів 75 мл (1231512361)

Крем–бальзам Еліксир "Маклюра" для вен і суглобів 75 мл (1231512361)

Продавець:Красотень

4.8/5  ( 78 оцінок )

71

Є в наявності

11

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

- покращує рухливість суглобів

- стимулює кровообіг

- знімає біль і втому в м'язах

- зміцнює судини і капіляри

- активізує венозний відтік

Унікальний крем-бальзам «Маклюра» має виражену протизапальну, знеболюючу і заспокійливу дію. Покращує рухливість суглобів, стимулює кровообіг, знімає біль і втому в м'язах.Компоненти маклюри сприяють зміцненню судин і вен, стимуляції кровообігу, ліквідації наслідків травм, розриви зв'язок, переломи і т. д.. Також вона дуже ефективна при болях у суглобах. Маклюра містить багато флавоноїдів, які є сильними природними імуномодуляторами і антиоксидантами.

Обліпиха – це комора вітамінів і мінералів. Вона володіє великим набором унікальних цілющих і загоюють властивостей. Обліпихова олія незамінна при лікуванні радикуліту, болях у суглобах і м'язах, опіках, пролежнях і багатьох інших захворюваннях.Реп'яхову олію – містить ефірні і жирні олії, білки, глікозиди, мінеральні солі і вітаміни, органічні кислоти (яблучна, лимонна та ін), інсулін. Ці речовини нормалізують обмін речовин і склад крові, запобігають відкладанню солей.

Реп'яхова олія ефективно при ревматизмі, радикуліті, поліартриті, болях в суглобах. У лопухе міститься речовина, яка чудово знімає набряк нерва і тим самим позбавляє людину від болю.

Аїр болотний – містить ефірні олії, дубильні речовини, глікозид-акорін, слиз, крохмаль, мінеральні солі, органічні кислоти, алкалоїд-каламин, холін, фітонциди. Рекомендується аїр при радикуліті, остеохондрозі, ревматизмі, міозиті, подагрі та ін.

Нирки берези – містять ефірні масла (не менше 0,2 %), дубильні і інші речовини. Рекомендовано при всіх захворюваннях суглобів (радикуліті, подагрі, артриті і т. д.).

Склад: вода підготовлена , екстракт маклюри, екстракт березових бруньок, реп'яхову олію, гліцерин, віск емульсійний, екстракт кореня лепехи, DUB IPM (емоленти), трицетеарет-4-фосфат, обліпихова олія, карбопол, скипидар живичний, триетаноламін, метилпарабен, пропілпарабен, 2-бромо-2-нітропропан-1,3-діол.

75 мл

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами