Корсет для корекції постави ортопедичний реклінатор для спини ВІТАЛІ розмір №0 (2975)

4 відгуки

Код:  254524206

Розмір
  • 0

Корсет для корекції постави ортопедичний реклінатор для спини ВІТАЛІ розмір №0 (2975)

4 відгуки

Код:  254524206

Продавець:Нужные вещи

4.9/5  ( 420 оцінок )

389

Є в наявності

8

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ЗАСТОСУВАННЯ

Використовується з метою відновлення правильного положення плечового поясу, розвантаження грудного та поперекового відділів хребта без порушення функції м'язів означених ділянок тулуба.

ІНСТРУКЦІЯ З ЕКСПЛУАТАЦІЇ

Підбирати розмір пов'язки необхідно за довжиною обхвату грудної клітини, згідно зі шкалою, вказаною на упаковці.

Коректор постави одягають на тіло або на бавовняну білизну стоячи, розводячи плечі та піднявши голову. Виріб необхідно розмістити згідно з фото на упаковці. Еластичні стрічки перекидають уперед через плечі, проводячи крізь пахви (чохли розміщують спереду плечових суглобів) перехрещують на спині і закріплюють спереду.

Коректор носять за наступною схемою: 1 тиждень - 30 хвилин в день, 2 тиждень - 1 година в день, 3 - й тиждень- 2 години в день, 4 тиждень - 3 години в день. Далі протягом 2 місяців коректор носять до 4-5 годин в день при статичних навантаженнях (перегляд телевізора, читання, робота за столом, комп'ютером тощо). Після цього періоду використання коректора зменшують на одну годину кожен тиждень, поступово доводячи до години в день. Почуття втоми в м'язах говорить про ефективне використання коректора. Після виконання цієї схеми коректор не носять, але при появі ознак сутулості знову надягають його по 4 години в день і носять протягом 2 місяців. Така схема виключає можливість гіпотрофії м'язів і виробляє звичку ходити випрямленою без коректора.

ДОГЛЯД ЗА ВИРОБОМ

Прання повинно здійснюватися тільки вручну при температурі не більше 40°С за короткий проміжок часу. Під час прання виріб повинен пратися або віджиматися тільки злегка вручну без викручування. Виріб насичене вологою для сушіння має тільки підвішуватися. Виріб не підлягає прасуванню. Виріб не повинен піддаватися хімічному чищенню.

ПРОТИПОКАЗАННЯ

Місцеві захворювання шкіри, порушення місцевого кровообігу, схильність до тромбоутворення, підвищена чутливість до компонентів сировини.

Характеристики

Частина тіла
Розмір
  • 0
Показання до застосування
  • Використовується для відновлення плечового правильного положення плечового пояса
Колір
  • Beige
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 4

  • Татьяна Шерстюк
    Відгук від покупця. Продавець: Нужные вещи. Розмір: 0

    Брала корсет 0 розміру для дитини 11 років. Підійшов ідеально. Зручний, еластичний з жорсткими вставками на спинці. Дякую за швидку доставку.

    Переваги:
    Зручний.
    Недоліки:
    Немає
  • Борис Монтаг
    Відгук від покупця. Продавець: Нужные вещи. Розмір: 00

    Супер

  • Марта Мельник
    Відгук від покупця. Продавець: Нужные вещи. Розмір: 1

    Товар такий собв, а ось ціни відрізняються

Дивитися всі відгуки до товару у продавця →