Безконтактний термометр ProTherm GP 300

8 відгуків

Код:  256850046

Безконтактний термометр ProTherm GP 300

8 відгуків

Код:  256850046

Продавець:HeyMam

4.9/5  ( 57 оцінок )

699

499

Немає в наявності

6

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ProTherm GP300 - красень, який змінить Ваші уявлення про швидкість і зручність вимірювання температури

Виміряти температуру, це вже давно не 7 хвилин очікування з затиснутим під пахвою градусником. Вчора ти ще крутив в руках градусник, виглядаючи під різним кутом ртуть, добігла до 38 чи ні. А сьогодні ProTherm GP300 без дотику до шкіри за менше ніж одну секунди (так, так - миттєво), покаже точний результат. Але це не єдина принада цього безконтактного термометра. Адже їм ви зможете виміряти температуру за все що вас оточує - води, їжі, батареї, ступінь розжареними між свекрухою і тещею.

Інфрачервоний термометр ProTherm GP300 володіє не тільки швидкістю і точністю. Новинка увірвалася на ринок і розлітається зі швидкістю свіжих пліток, так як її ціна нестерпно мала, враховуючи всі характеристики.

А ось і диво характеристики

  • Якісні ... ні, навіть екстра якісні матеріали. Кожна деталь робиться з великою скрупульозністю, без добавок небезпечних хімікатів. Це дозволяє інфрачервоному градусник показувати температуру настільки точно і швидко. Менше секунди для точного результату з максимальною погрішністю в 0,1 градуса Цельсія.
  • Стильний і компактний безконтактний термометр ProTherm GP300 представлений в двох кольорах - бузковий і зелений, щоб у Вас був ще й естетичний вибір.
  • Вимірює температуру не торкаючись до шкіри, що абсолютно гігієнічно, особливо, якщо в сім'ї хтось застудився. Можна виміряти температуру у сплячого малюка або прідремавшего чоловіка, не розбудивши улюблених.
  • Вбудована пам'ять ProTherm GP300 дозволяє зберігати 32 виміряний час, щоб ви могли простежити динаміку підняття або опускання температури протягом декількох днів. Для простих маленької дитини висока температура не показова, а ось те як вона протягом дня змінюється, може підказати педіатра і батькам, що робити.

Доставимо до Вас найближчим часом, записуємо адресу

Швидка доставка по всій Україні, досить просто залишити заявку на сайті. Не так швидко, як вимірює температуру безконтактний термометр ProTherm GP300, але наближено, Вам передзвонить наш досвідчений менеджер для уточнення деталей та підтвердження замовлення. Незабаром Ви зможете забрати посилку на найближчому відділенні Нової Пошти. А якщо Ви проживаєте в Києві, то можете скористатися послугами нашого швидкісного кур'єра і отримати термометр вже сьогодні. З нетерпінням чекаємо на Ваші заявки та звернень.

Характеристики

Діапазон вимірювань температури
  • 0 — 100 °C
Зона вимірювання температури
Точність вимірювання
  • 0.1 °C
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 8

  • Михаил Савченко
    Відгук від покупця. Продавець: HeyMam

    Очень капризный термометр. Точность измерение зависит не только от места приложения но и расстояния. То есть отодвинул от виска или лба на 0,5 см и все результаты поплыли на 1-1,5 грд.
    Если приложить без воздушной прослойки то показывает более менее, хотя держа в одной точки и делая повторные измерения , показание скачут плюс минус 0,5 грд.
    Покупкой не доволен. Не рекомендую.
    С понедельника буду инициировать возврат .

    Переваги:
    Не обнаружил
    Недоліки:
    Не корректно отображает температуру.

Доступно ще 7 відгук(ів) до цього товару

Дивитися всі відгуки