Крем універсальний Мазь нове життя для вен з екстрактом п’явки 80 мл New life

Крем універсальний Мазь нове життя для вен з екстрактом п’явки 80 мл New life

Продавець:ЕКСТРАКТ

4.8/5  ( 30 оцінок )

187

Є в наявності

11

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Показання:

    Цілющий склад мазі з унікальним поєднанням екстракту п'явки і рослинних активних компонентів діє, як профілактичний засіб при варикозному розширенні вен, втомі, важкості, судорогах і набряклості ніг. Речовини, що містяться в слині п'явки, покращують мікроциркуляцію крові і допомагають відновити проникність судинних стінок. Рослинні олії і екстракти мають протинабрякову і протизапальну дії, прискорюють процеси загоєння синців, заспокоюють подразнені ділянки шкіри. Мазь швидко знімає напругу в ногах, приємно охолоджує і надає комплексну цілющу дію, допомагаючи шкірі стати не тільки здоровою, але і доглянутою.

Властивості компонентів:     

      Aqua/Демінералізована вода.

      Leech arida extract/П'явки екстракт — має протизгортаючу, протизапальну, протинабрякову властивості. Сприяє покращенню мікроциркуляції крові і доставки кисню в нижні шари шкіри. Нормалізує проникність судинної стінки і запобігає утворенню тромбів.

     Hamamelis virginiana extract/Гамамелісу екстракт — ефективний компонент для профілактики варикозу. Володіє вираженими протизапальним й антисептичною властивостями, тонізує шкіру і зміцнює стінки судин. Гамамеліс сприяє зменшенню набряклості і поліпшенню мікроциркуляції крові.

      Chamerion angustifolium extract/Іван-чаю екстракт — підсилює мікроциркуляцію крові в капілярах, зміцнює судинні стінки, стимулює відтік рідини, позбавляючи від набряклості і куперозної сіточки. Знімає подразнення, сприяє загоєнню ран і надає заспокійливу, болезаспокійливу дії. Іван-чай — це потужний природний антиоксидант, що володіє протизапальною і відновлюючою властивостями.

      Arnica montaba extract/Арніки екстракт— покращує мікроциркуляцію крові, прискорює загоєння ранок і саден, знімає набряки. Має протизапальну і заспокійливу властивості.

      Salix alba extract/Верби білої екстракт — покращує стан шкіри, усуваючи запалення, нариви, вугровий висип і бородавки. Має знеболюючу властивість. Надає регенеруючу, протизапальну і тонізуючу дії.

      Carum petroselinum extract/Петрушки екстракт — сприяє зміцненню кровоносних судин, надає регенеруючу дію, зменшує лущення, знімає подразнення і запалення шкіри.

       Ginkgo biloba leaf extract/Гінкго білоба екстракт — має виражену судинорозширювальну дію, відновлює еластичність і міцність судин, активізує мікроциркуляцію крові, насичує кров і тканини киснем, покращує процес клітинного обміну.

      Аesculus hippocastanum extract/Каштана екстракт — зміцнює стінки судин, усуває судинні сіточки на шкірі, покращує стан вен і запобігає розвитку варикозу. Каштан знімає набряк ніг і перешкоджає його появі, підтримує здорову мікроциркуляцію крові, покращує тонус і пружність шкіри.

     Hedera helix extract/Плюща екстракт — зміцнює капіляри і використовується для лікування і профілактики венозної недостатності. Покращує кровообіг, зменшує набряки, виводить токсини з шкіри. Надає ранозагоювальну, антибактеріальну і протизапальну дії.

     Fucus vesiculosus extract/Фукуса екстракт — стимулює кровообіг і сприяє розширенню судин. Підвищує еластичність і пружність шкіри.

     Salvia officinalis (sage) leaf extract/Шавлії екстракт — сприяє загоєнню тріщин, саден і інших дефектів шкіри. Володіє протигрибковою, антибактеріальною і дезодоруючою властивостями.

     Plantago major (plantain) leaf extract/Подорожника екстракт — надає загоюючу дію. Покращує кровообіг, сприяє розсмоктуванню синців і гематом, а також розгладжує рубці і шрами.

      Urtica dioica extract/Кропиви екстракт — прибирає судинні сіточки, знімає болі в попереку, шиї і спині, підсушує зовнішні запалення, загоює мікротравми. Підсилює обмін в тканинах і виводить зайву рідину.

      Chelidonium majus extract/Чистотілу екстракт — знімає спазм, судоми і пригнічує життєдіяльність патогенних мікроорганізмів. Бактерицидні властивості чистотілу допомагають позбавитися від бородавок, прищів, пігментних плям, папілом, псоріазу та алергічних висипань на тілі.

      Chamomilla recutita (matricaria) flower extract/Ромашки екстракт — знімає спазм, покращує капілярний кровообіг, прискорює регенерацію епітелію. Має протизапальну, загоюючу, протиалергічну властивості. Захищає від УФ випромінювання. Надає на шкіру пом'якшувальну і заспокійливу дії.

      Achillea millefolium extract/Деревію екстракт — має антибактеріальну, кровоспинну і ранозагоювальну дії. Знімає запалення і підвищує тонус шкіри.

      Arctium lappa extrac/Лопуха екстракт — допомагає при ревматизмі, застосовується при різних шкірних захворюваннях, гнійниках, фурункульозі, вугровій висипки, алергічних реакціях. Має протизапальну і легку знеболюючу властивості.

     Sesamum indicum oil/Кунжута олія — сприяє активному живленню, зволоженню і пом'якшенню шкіри. Нормалізує водно-ліпідний баланс шкіри і відновлює захисні функції епідермісу.

      Eugenia caryophyllata oil/Гвоздики олія — знімає запальні процеси на шкірі, надає антисептичну дію. Зменшує м'язові судоми, біль при ревматизмі, артритах. Регенеруюча і дезінфікуюча властивості олії сприяють швидкому загоєнню ранок, саден і укусів комах.

     Curcuma longa oil/Куркуми олія — знімає м'язові болі і спазми, відновлює нормальну роботу суглобів, допомагає при ревматизмі і артритах. Має антибактеріальну властивість. Сприяє загоєнню ран, діє як спазмолітичний засіб при розтягненнях.

      Zingiber officinale oil/Імбиру олія — допомагає при варикозному розширенні вен, артриті, ревматизмі і м'язовому перенапруженні, знімає спазми різного походження, покращує рухливість суглобів. Усуває запалення на шкірі і прискорює розсмоктування гематом і загоєння ран.

     Origanum majorana oil/Майорану олія — ефективний компонент для профілактики варикозного розширення вен, зміцнює стінки судин і капілярів, зменшуючи їх ламкість. Сприяє розсмоктуванню синців і забоїв. Пом'якшує загрубілі ділянки епідермісу, позбавляє від мозолів і бородавок.

      Betula oil/Берези олія — ефективний компонент для профілактики варикозного розширення вен. Зменшує набряклість і відчуття втоми в ногах, прибирає капілярний малюнок. Заспокоює шкіру, знімає свербіж, має бактерицидну дію. Володіє вираженими протизапальною, антимікробною властивості.

      Linum usitatissimum oil/Льону олія — пом'якшує, зволожує і омолоджує шкіру. Допомагає усунути сухість та лущення шкіри, підвищує еластичність і пружність шкіри.

      Brassica juncea oil/Гірчиці олія — сприяє активному живленню, пом'якшення, очищенню і зволоженню шкірного покриву. Захищає шкіру від появи зморшок і передчасного старіння. Має антисептичну, ранозагоювальну і бактерицидну властивостями.

      Abies sibirica oil/Піхти ефірна олія — заспокоює м'язові, ревматичні болі. Усуває запалення і набряклість при артритах, остеохондрозі. Має місцеву знеболювальну дію.

      Cupressus sempervirens oil/Кипариса ефірна олія — добре допомагає при варикозному розширенні вен, тонізує і зміцнює стінки судин, сприяє усуненню капілярного малюнка на шкірі. Покращує кровообіг і надає шкірі пружність і еластичність, знімає різні запалення і подразнення на шкірі.

      Ocimum basilicum oil/Базиліка ефірна олія — покращує кровообіг, допомагає при подагрі і м'язових болях. Має спазмолітичну, антибактеріальну, ранозагоювальну властивості.

     Citrus aurantium dulcis oil/Апельсину ефірна олія — підвищує тонус стінок венозних судин і посилює систему кровообігу. Виводить з шкіри токсини і пом'якшує шкіру, що загрубіла, роблячи її більш пружною і гладенькою.

      Pelargonium graveolens oil/Герані ефірна олія — ефективна при варикозному розширенні вен. Знімає запалення, набряклість, судоми. Знімає болі при артритах, ревматизмі. Володіє протигрибковою, антипаразитарною і кровоспинною властивостями. Прискорює загоєння ран, опіків і різних пошкоджень шкіри.

     Pelobishofit/Пелобішофіт — містить велику кількість мінералів, регулює водно-сольовий баланс. Має протизапальну, протиалергічну, знеболювальну властивості. Покращує кровообіг в шкірі.

     Menthol/Ментол — володіє заспокійливою, протизапальною і охолоджуючою властивостями. Допомагає зменшити біль, місцеву температуру і запальні процеси. Сприяє відтоку крові, підвищує тонус судин, надає м'язове розслаблення.

     Ceto stearyl alcohol/Цетилстеариловий спирт — сприяє проникненню поживних речовин в глибокі шари шкіри, утворюючи вологозберігаючу плівку. Надає м'яке приємне відчуття шкірі.

    Allantoin/Алантоїн — надає пом'якшувальну і зволожуючу дії на шкіру. Усуває лущення, посилює епітелізацію і регенерацію шкіри, робить її гладкою та еластичною.

    Glycerin/Гліцерин — зволожує шкіру, пом'якшує і робить її шовковистою. Згладжує нерівності шкіри і захищає від негативних зовнішніх факторів. Сприяє нормальному процесу життєдіяльності клітин епідермісу.

     Cyclopentasiloxane/Циклометикон — покращує еластичність шкіри і надає їй відчуття м'якості і шовковистості.

     Dimethicone/Диметикон — пом'якшує шкіру, володіє зволожуючою властивістю. Забезпечує добрі тактильні відчуття.

     Tocopheryl acetate/Вітамін Е — антиоксидант, що володіє яскраво вираженою омолоджуючою властивістю. Він прискорює клітинне оновлення, захищає епідерміс від впливу ультрафіолетового випромінювання, пом'якшує, сприяє загоєнню ран і тріщин.

     Linoleic acid/Вітамін F — має протизапальну і заспокійливу властивості. Сприяє глибокому зволоженню шкіри і запобігає її сухості. Будучи природним антиоксидантом, уповільнює старіння шкіри, надовго зберігаючи її свіжість і пружність. Захищає від шкідливого впливу ультрафіолетових променів і сприяє швидкому загоєнню шкірних покривів після різних пошкоджень.

     Bioflabonoids/Біофлавоноїди — нормалізують і зміцнюють стан капілярів, підвищуючи їх міцність. Надають антибактеріальний ефект і покращують кровообіг.

     Phenoxyethanol/Антисептик — збільшує термін зберігання готового косметичного продукту. Володіє антигрибковою і антибактеріальною властивостями.

     Acrylates/Palmeth-25 acrylate copolymer/Акриловий сополімер — загущуючий агент, забезпечує стабільність готового косметичного продукту.

     Triethanolamine/Триетаноламін — нейтралізуючий агент, покращує стабільність косметичного продукту.

Об'єм: 80 ml

Рекомендації: нанести мазь на шкіру і рівномірно розподілити масажними рухами до повного вбирання.

Терміни та умови зберігання: 24 місяці, при температурі від +5°С до +25°C

Попередження: індивідуальна чутливість до компонентів.

Характеристики

Склад
  • Ромашка
Країна-виробник
  • Україна
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами