Універсальний корсет коректор постави для спини, попереку пояс унісекс (443242342)

Вікова група

Універсальний корсет коректор постави для спини, попереку пояс унісекс (443242342)

Продавець:CENOVOD+

4.9/5  ( 348 оцінок )

166

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Корсет для спини Royal Posture – коректор постави
Рівна спина і правильна постава – це не тільки основа привабливої зовнішності, але і одна з головних складових гарного самопочуття і міцного здоров'я. Неправильна постава є головною причиною захворювань хребта:

  • сколіозу;
  • лордозу;
  • кіфозу;
  • остеохондрозу.

Викривлення хребетного стовпа призводить до зміщення внутрішніх органів, результатом чого є порушення їх роботи і порушення обміну речовин.
Таким чином, турбота про правильну поставу дуже важлива. Недарма ще з дитинства привчають дітей до того, що потрібно рівно сидіти і стояти, не сутулитися при ходьбі. Але якщо всі настанови ваших батьків все-таки пройшли дарма, і вже, будучи дорослим, вас стали турбувати проблеми зі спиною, не варто зневірятися. З цим завданням допоможе впоратися корсет для спини Royal Posture.

Конструкція корсета для спини Royal Posture
Бандаж Royal Posture має спеціальну конструкцію. Він охоплює всю верхню частину тіла, в результаті чого весь хребетний стовп буде знаходитися в правильному положенні.
Широкий пояс із застібкою-липучкою охоплює всю область талії і відповідає за підтримки правильного положення хребців в області попереку. Далі пояс з'єднується з широким полотном, прилеглим до верхньої частини хребта, яке переходить в широкі шлейки, що фіксують положення плечей.

Пояс для спини Royal Posture зроблений з м'якої, дуже приємної на дотик тканини. Він не тисне і не натирає шкіру. Під верхнім одягом бандаж абсолютно не помітний, тому ви спокійно можете носити його на роботу.

Спосіб застосування корсета для спини
Приручати тіло до корсета необхідно поступово. У перший день використання потрібно одягнути його всього на 15-20 хвилин. На наступний день час використання можна збільшити ще на 10 хвилин. І так необхідно збільшувати до кількох годин.

Слід врахувати, що бандаж підтримує не тільки хребет, але і м'язи, в результаті чого м'язи розслабляються, так як не виконують своєї прямої функції – підтримувати тіло. Тому в період використання необхідно займатися фізичними вправами.

Характеристики корсета для спини:

  • Вікова група: для дорослих;
  • Ступінь фіксації: напівжорстка/середня;
  • Вага: 160 р.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами