Назальний спрей Еліксир БАКТЕРОЦИД з мірамістином

Назальний спрей Еліксир БАКТЕРОЦИД з мірамістином

47

Немає в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Антисептичний засіб для зрошення порожнини носа. Рекомендується як допоміжний засіб при інфекційних формах нежиті і захворюваннях бактеріальної природи.

Застосовувати интроназально (в носові ходи) дорослим і дітям старше 3 років. Від 3 до 7 років: 1 впорскування в кожну ніздрю 1-2 рази в день; від 8 до 16 років: 1-2 впорскування у кожну ніздрю 2-4 рази на день; дорослим: 2 впорскування в кожну ніздрю 3-5 разів на день. Впорскування в лівий носовий отвір необхідно проводити, нахиливши голову праворуч та навпаки - в правий носовий отвір, нахиливши голову ліворуч. Не містить консервантів, барвників і ароматизаторів.

Мірамістин - антисептик, має протимікробну, протизапальну та місцевим иммуноадьювантным (посилення імунної відповіді) дією. Мірамістин активний відносно різних патогенних мікроорганізмів, зокрема вірусів, грибків, бактерій і найпростіших. Місцевий імуностимулюючу дію препарату забезпечується за рахунок активації функції фагоцитарних клітин (фагоцитів і макрофагів). Молекули мірамістину впливають на зовнішню оболонку мікробної клітини, що призводить до її руйнування і загибелі. Мірамістин не має місцево-дратівливих і алергізуючих властивостей.

Розчин мірамістину 0,01%

Використовувати за призначенням. Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння ретельно промити водою.

Склад: вода очищена, мірамістин.

Зберігати при температурі від +5 0 С до +25 0 С, в недоступному для дітей місці. Захищати від потрапляння прямих сонячних променів.

Термін придатності: 30 місяців.

Номер партії відповідає даті виготовлення, дивись на упаковці

50 мл

Характеристики

Призначення
Склад
  • Вода очищенная, мирамистин
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами