Пульсоксиметр YONKER YK-80B+PI на палець оксиметром для вимірювання сатурації, індексу перфузії, пульсу і плетизмографического аналізу судин з інструкцією, сертифікований в Україні та Німеччині

19 відгуків

Код:  271417976

Тип елемента живлення
  • 2*AAA входят в комплект
Габарити (ВхШхГ)
  • 33,1мм*26,3мм*61,8мм см

Пульсоксиметр YONKER YK-80B+PI на палець оксиметром для вимірювання сатурації, індексу перфузії, пульсу і плетизмографического аналізу судин з інструкцією, сертифікований в Україні та Німеччині

19 відгуків

Код:  271417976

Продавець:MEDself

4.8/5  ( 1380 оцінок )

970

507

Є в наявності

172

Гарантія. 12 місяців офіційної гарантії від виробника Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Модель пульсоксиметра YK-80B+PI YONKER вимірює:

  • SpO2 - сатурацію (насичення киснем капілярної крові)
  • PI% - індекс перфузії (сила пульсації)
  • PR - пульс (частота серцебиття)
  • відображає плетизмограмму, пульсову хвилю

У комплектацію входить російськомовна інструкція.

Сертифікація: сертифікований в Україні та має сертифікат CE міжнародного експертного бюро TÜV SÜD Дюссельдорф, Німеччина.

Відмінною особливістю моделі пульсоксиметра YONKER YK-80B+PI це наявність позателя PI% (Піай), який показує аналіз інтенсивності кровотоку в місці виміру, кількості працюючих капілярів і заповнювання судин кров'ю (силу пульсу).
Індекс перфузії вказує на те, наскільки організм готовий до коректного вимірювання сатурації. PI% (величина перфузійного індексу) індивідуальний і може коливатися в залежності від місця проведення вимірювання і фізичного стану людини.
Нормою для правильного вимірювання сатурації вважається індекс перфузії від 4 до 7%. Низьке значення цього параметра (менше 4%) може спотворювати результати зміни сатурації і свідчить, наприклад, про переохолодженні пальця, про наявність хвороб судин, про шокових станах і т. п. Показник більше 7% говорить про надлишкової перфузії, що також позначається на якості вимірювань.

PI може використовуватися як діагностичний інструмент під час низької перфузії для точного прогнозування тяжкості хвороби.

Всі пульсоксиметри перевіряються на цілісність і тестуються на якість роботи перед відправкою, після чого дезінфікуються. В комплекті 2 батарейки AAA. Гарантія 12 місяців.

Пульсоксиметр це пристрій, що дозволяє проводити вимірювання і моніторинг пульсу, сатурації (насичення киснем капілярної крові) та індексу перфузії. Кожна молекула гемоглобіну, що знаходиться в червоної кров'яної клітини, здатна зв'язати 4 молекули кисню, а середній відсоток насиченості еритроцитів киснем називають сатурацією. Багато захворювання органів дихання і кровообігу можуть призводити до зниження насиченості. Внаслідок цього дуже важливо своєчасно знати ступінь насичення киснем гемоглобіну крові пацієнта для забезпечення діагностики та проведення відповідної терапії.


Особливо корисно використовувати пульсоксиметр людям, що страждають хронічними захворюваннями серцево-судинної і дихальної системи, а так само в період реабілітації після перенесених інфарктів або інсультів з метою забезпечення ранньої діагностики та проведення відповідної терапії. Пристрій є незамінним помічником для спортсменів, зацікавлених у контролі інтенсивності і ефективності своїх навантажень, так як підвищені навантаження викликають активне спалювання кисню в м'язах і зниження насичення артеріальної крові киснем.

Характеристики:

діапазон вимірювання SpO2 (сатурації) згідно нормативів: 35-99%;
можлива похибка 1-2%;
діапазон виміру PR (частоти серцебиття): 30-240 уд/хв;
автовідключення: 8 секунд;
дисплей: OLED
яскравість дисплея: 4 рівня
поворот дисплея: 4 напрямки, 6 режимів;
оповіщення про критичних значеннях: звуковий сигнал;
індикатор заряду батареї: є;
живлення від 2-х батарейок ААА: входять в комплект.

Як тільки ви розташуйте палець в пульсоксиметр, який проводить вимірювання за допомогою чутливого до світла датчика, відповідні свідчення з'являються на цифровому індикаторі. Клінічні випробування пульсоксиметра довели, що він дозволяє проводити вимірювання точно, стабільно і надійно.
Пристрій виконаний у формі прищіпки, яка одягається на палець руки. Універсальний розмір прищіпки дозволяє використовувати пристрій на пальцях як дитячої, так і дорослої руки. Пульсоксиметр також обладнаний невеликим кольоровим ОLED дисплеєм для виводу даних, що зручно розташований на верхній панелі пристрою.
На верхній панелі знаходиться багатофункційна кнопка. Одиночне натискання на кнопку включає пристрій, наступні натискання спричинять зміни стану інформації на екрані. При затисненні кнопки протягом нетривалого часу на екран виводиться меню з налаштуваннями пульсоксиметра, а зміна параметрів проводиться наступним утриманням кнопки протягом нетривалого часу:

  • Alm - включення оповіщення - варіанти: ON/OFF;
  • DIR - перемикання змін параметрів - варіанти: UP/DOWN (збільшення/зменшення параметрів);
  • SpO2 High - максимальне значення вимірювання SpO2 - від значення SpO2 Low +1 до 99;
  • SpO2 Low - мінімальне значення вимірювання SpO2 - від 70 до значення SpO2 High -1;
  • PR High - максимальне значення вимірювання частоти серцебиття - від PR Low +1 до 250;
  • PR Low - мінімальне значення вимірювання частоти серцебиття - від 25 до PR High -1;
  • Default - при тривалому утриманні кнопки на цьому пункті меню відбувається скидання налаштувань до заводського значення: Alm - Off, DIR - UP, SpO2 High - 99, SpO2 Low - 90, PR High - 120, PR Low - 50;
  • Exit - вихід з меню налаштувань.

На нижній частині розташований відсік для установки батарей. Харчуванням пульсокосиметра здійснюється від 2-х батарей типу ААА, які входять в комплект поставки. Контроль рівня заряду батарей можна відстежувати за допомогою відображуваного на екрані дисплея індикатора. Пульсоксиметр оснащений вбудованою системою збереження заряду батарей, яка вимикає пристрій через 8 секунд у випадку бездіяльності. Примітка: ця функція не працює, якщо Ви залишите пристрій включеним у режимі вибору параметрів у меню. Таким чином, при контролі відключення пристрою батареї дозволять використовувати пульсоксиметр до 50 годин.
Пульсоксиметр поставляється в упаковці з формою, яка дуже зручна для його подальшого зберігання. Також в комплект поставки входить спеціальний шнурок, який дозволяє повісити пульсоксиметр на шию.

Комплектація:

  • пульсоксиметр;
  • батарейки
  • шнурок;
  • упаковка;
  • інструкція російською та англійською мовами;
  • гарантійний талон;
  • короткий посібник по перевірці;
  • спиртова серветка.

Характеристики

Додатково
  • Індикатор зарядження батареї
Діапазон вимірювань сатурації (SpO2)
  • 35 - 99 %
Діапазон вимірювання частоти пульсу (PR)
  • 30-240 уд./хв
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 19

  • Виктор Пашкевич
    Відгук від покупця. Продавець: MEDself

    Хороший прибор, рекомендую.

  • Андрій Ситник
    Відгук від покупця. Продавець: MEDself

    Проблему вирішено

    При отриманні перевірив, працював. Привіз додому зробив рівно один замір, переставив на інший палець ввімкнувся і одразу вимкнувся. Перестав вмикатися, а якщо вмикається то одразу вимикається, батарейки міняв не допомогло. Розчарований, ковід перехворів без показників вмісту кисню.

    Переваги:
    Не встиг помітити
    Недоліки:
    Несправний, живе власним життям.
  • Алексей Дрей
    Відгук від покупця. Продавець: MEDself

    Купили 1 ноября 2020 г. - работал все показывал, а в январе 2022 уже перестал. включается - ничего не меряет и отключается (видео прилагается). Куда можно его сдать на гарантийный ремонт?

    Переваги:
    все соответствует описанию
    Недоліки:
    работал недолго
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →