Відгуки покупців про Коректор постави плечового відділу для дітей Kyncilor універсальний

2 відгуки

Код:  271550266

Залиште свій відгук про цей товар
  • Валерия Лазаренко
    Відгук від покупця. Продавець: Андерлайн

    Так як дитина частіше всього сидить нерівно , вирішили взяти для дитини коректор осанки . Замовляю товари не вперше у цього продавця , тому що якість найкраща )

    Переваги:
    Фіксує добре спинку , дитина навіть знімати його не хоче , тому що зручний і не заважає навіть . Гарна якість. Після замовлення менеджери завжди звʼяжуться та проконсультують. Рекомендую однозначно !
    Недоліки:
    Немає
    • Продавець Андерлайн

      Шановний клієнте,

      Дякуємо за вашу лояльність та повторний вибір наших продуктів. Ми щиро раді чути, що коректор осанки виявився ефективним для вашої дитини і ви задоволені якістю нашого товару. Наша команда покладає великий акцент на комфорт і функціональність продукції, а також на якісний сервіс та підтримку наших клієнтів.

      Ваші слова підтвердження є найкращим визнанням нашої роботи. Ми раді, що коректор осанки допомагає вашій дитині зберігати правильну позу та відчувати себе зручно. Дякуємо за вашу рекомендацію і готові надалі забезпечувати вас та вашу сім'ю високоякісними продуктами.

      З найкращими побажаннями,
      Команда Андерлайн.

  • Нина Роздобудько
    Відгук від покупця. Продавець: Андерлайн

    Купила дочке. Мягковатпя ткань. Ожидала более жёсткую

    • Ангеліна Харченко

      А як у використанні,дієвий?
      Дитина у ньому горить спину?

    • Продавець Андерлайн

      Здравствуйте! Если в будущем вам будет нужна более жёсткая ткань, то при заказе сообщайте об этом менеджеру - постараемся что-то придумать. Спасибо за отзыв!