ТОП ПРОДАЖІВ
  • Великий Великодній розпродаж

Пульсоксиметр KIUZOV Medical M150 OLED 4 в 1 Точний оксиметр пульсометр на палець вимірник кисню в крові з Частотою дихання (RR) Чорний

26 відгуків

Код:  271896091

Пульсоксиметр KIUZOV Medical M150 OLED 4 в 1 Точний оксиметр пульсометр на палець вимірник кисню в крові з Частотою дихання (RR) Чорний

26 відгуків

Код:  271896091

Продавець:VelaSP

4.7/5  ( 210 оцінок )

1 190

695

Є в наявності

463

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пульсоксиметр KIUZOV Medical M150 OLED 4 в 1 Точний з вимірюванням Кисню в крові (SpO2) Індексу перфузії (Pi) Пульсу (bpm) та Частоти дихання (RR) c Українською інструкцією та батарейками Чорний

Технічні характеристики

4 в 1 ПОКАЗНИКА

SpO2 – сатурація (насичення киснем капілярної крові). Пульсоксиметр безперервно вимірює насичення крові периферичних судин киснем (напр., стопа, палець ноги чи руки) неінвазивним методом. Він використовується для спостереження хворими, які схильні до ризику розвитку гіпоксії. Спостереження за SpO2 дає інформацію, як сердечно-судинної, так і про респіраторну систему, і надає докладну інформацію про перенесення кисню в крові

PR – пульс (частота серцебиття). Вимірюється в ударах за хвилину - це частота серцевих скорочень.

PI – індекс перфузії (сила сигналу артеріального пульсу). Індекс перфузії (PI, ПІ) залежить від інтенсивності кровотоку у місці виміру, від заповнення судин кров'ю, від кількості працюючих капілярів. Цей параметр говорить користувачеві, наскільки навколишнє середовище та організм користувача готовий до коректного виміру сатурації.

RR – частота дихання. Частота дихання вимірюється в дихальних рухах за хвилину, процес дихання контролюється мозком, який говорить тілу дихати на основі рівнів кисню та вуглекислого газу в крові, а деякі фактори, такі як фізичні вправи та алкоголь, можуть впливати на частоту дихання людини. Надмірно висока чи низька частота дихання може вказувати на певні захворювання, такі як брадипное, апное чи тахіпное. Тому важливо стежити за цим показником.

- Точність рівня насиченості киснем (сатурації) SpO2 - +-2% (80%-100%),

                                                                                            +-3% (70%-80%)

                                                                                    не досліджено (менше 70%);

- Точність пульсу PR - +-2bpm;

- Точність індексу перфузії PI - +-1%;

- Точність частоти дихання RR - +-2rpm;

- Діапазон вимірювання: SpO2 35-99%

- Діапазон вимірювання: PR 25-250 удари/хв.

- Діапазон вимірювання: PI 0.2%-30%

- Діапазон вимірювання: RR 10rpm-70rpm

- Електроспоживання: менше 40 мА, 2 х ААА (входять до комплектації)

- Регульована яскравість: 5 позицій

- Автовідключення 8 секунд

- Дисплей OLED

Поворот дисплея: 4 напрямки, 6 режимів.

Оповіщення про критичні значення: звуковий сигнал.

Індикатор заряду батарей: є


Сертифіковано FDA (Американська сертифікація)

Сертифіковано EC (Європейська сертифікація)

Сертифіковано TUV (У Німеччині)


ВИМІРЯЄ:

SpO2 – сатурацію (насичення киснем капілярної крові)

PR – пульс (частота серцебиття)

PI – індекс перфузії (сила сигналу артеріального пульсу)

RR – частота дихання

Пульсоксиметр це пристрій, що дозволяє проводити вимірювання та моніторинг пульсу та сатурації (насичення киснем капілярної крові). Кожна молекула гемоглобіну, що знаходиться у червоній кров'яній клітині, здатна зв'язати 4 молекули кисню, а середній відсоток насиченості еритроцитів киснем називають сатурацією. Багато захворювань органів дихання та кровообігу можуть призводити до зниження насиченості.Внаслідок цього дуже важливо своєчасно знати рівень насичення киснем гемоглобіну крові пацієнта для забезпечення діагностики та проведення відповідної терапії.

Також пульсоксиметр вимірює додатковий показник RR (частота дихання).

Пульсоксиметр M150 використовує технологію, відому як Respiration Rate from the Pleth (RRP), яка робить непотрібним застосовувати підрахунок вручну або використовувати грудні електроди для вимірювання частоти дихання.

Дизайн пристрою за рахунок використання м'якої силіконової підкладки дозволяє йому зручно для пацієнта закріплюватися на пальці, при цьому він легкий і міцний. Досить великий та яскравий OLED-дисплей дозволяє легко розрізняти дані, а кнопка забезпечує доступ до установок та функцій приладу.

Особливо корисно використовувати пульсоксиметр людям, які страждають на хронічні захворювання серцево-судинної та дихальної системи, а також у період реабілітації після перенесених інфарктів або інсультів з метою забезпечення ранньої діагностики та проведення відповідної терапії. Пристрій є незамінним помічником для спортсменів, зацікавлених у контролі інтенсивності та ефективності своїх навантажень, оскільки підвищені навантаження викликають активне спалювання кисню у м'язах та зниження насичення артеріальної крові киснем.

Як тільки ви розташуєте палець у пульсоксиметрі, який робить вимірювання за допомогою чутливого до світла датчика, відповідні показання з'являються на цифровому індикаторі. Клінічні випробування пульсоксиметра довели, що він дозволяє проводити вимірювання точно, стабільно і надійно.

Пристрій виконаний у формі прищіпки, що одягається на палець руки. Універсальний розмір прищіпки дозволяє використовувати пристрій на пальцях як дитячої, так і дорослої руки. Пульсоксиметр обладнаний також невеликим кольоровим дисплеєм LED для виведення даних, який зручно розташований на верхній панелі пристрою. Існує кілька режимів екрану для зручності використання.

На верхній панелі знаходиться багатофункціональна кнопка. Одиничне натискання на кнопку включає пристрій, наступні натискання спричинять зміни положення інформації на екрані. При затисканні кнопки протягом недовгого періоду часу на екран виводиться меню з налаштуваннями пульсоксиметра, а зміна параметрів проводиться наступним утриманням кнопки протягом нетривалого часу.

На нижній частині розташований відсік для встановлення батарей. Живлення пульсокосиметра здійснюється від 2-х батарей типу ААА, які входять до комплекту постачання. Контроль рівня заряду батарей можна відстежувати за допомогою індикатора, що відображається на екрані. Пульсоксиметр оснащений вбудованою системою збереження заряду батарей, яка вимикає пристрій через 8 секунд у разі бездіяльності. Примітка: Ця функція не працює, якщо Ви залишите пристрій увімкненим у режимі вибору параметрів у меню. Таким чином, при контролі вимкнення пристрою батареї дозволять використовувати пульсоксиметр до 30 годин.


КОМПЛЕКТАЦІЯ

1) Пульсоксиметр KIUZOV Medical M150

2) Ремінець для носіння

3) Інструкція застосування англійською

4) Інструкція застосування українською

5) 2 батарейки

6) Упаковка

7) Гарантійний талон (12 місяців)

Характеристики

Категорія
Додатково
  • Індикатор зарядження батареї
Діапазон вимірювання частоти пульсу (PR)
  • 25-250 уд./хв
Комплектація
  • 1) Пульсоксиметр KIUZOV Medical M150 2) Ремінець для носіння 3) Інструкція застосування англійською 4) Інструкція застосування українською 5) 2 батарейки 6) Упаковка 7) Гарантійний талон (12 місяців)
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 26

  • Олександр Потієнко
    Відгук від покупця. Продавець: VelaSP

    Якщо у вас реальні проблеми із здоров'ям, то краще вибрати другу модель. Перевіряв у лікаря, все показує, а цей потрібно чекати близько 2 хвилин щоб, почав рахувати. І не завжди показує те що треба. Дуже велике розчарування. Якщо будете писати потрібно почистити, чи холодні руки, це все робив.

  • Андрій Войцехівський
    Відгук від покупця. Продавець: VelaSP

    Досить точні вимірювання , порівнювали з іншими приладами , швидка доставка , гарно запаковане , дякую .

    Переваги:
    Свої функції виконує .
    Недоліки:
    Не виявлено .
  • Король Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: VelaSP

    Пульсоксиметр сподобався, простотою і точністю параметрів 4 в 1, завжди виручає в любий час. Рекомендую

    Переваги:
    Доступність ціни і якість товару.
    Недоліки:
    Не виявлено
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →