Бальзам WANG PROM Green Balm зелений охолоджуючий 50мл

Бальзам WANG PROM Green Balm зелений охолоджуючий 50мл

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

175

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Зелений тайський бальзам володіє охолоджуючим дією, тому і спектр його застосування — це в першу чергу випадки, де необхідний холод. Бальзам спочатку гріє, а потім охолоджує. Для людей, ведучих активний спосіб життя, займаються екстремальними видами спорту цей бальзам незамінна річ.

Зелений бальзам часто застосовується в масажі. Зелений бальзам є одним з основних видів тайських бальзамів, і у традиційної тайської медицині його використовують у найрізноманітніших цілях.

Зелений бальзам — це прекрасний місцевий анальгетик, заспокійливий м'язові болі, знімає свербіж і запалення від укусів комах. Він ефективно знімає напругу і спазми м'язів, допомагає при розтягненнях і травмах, особливо в першу добу після травми. Ця зелена мазь володіє охолоджуючим дією, незважаючи на те, що викликає абсолютно протилежні відчуття. Зелений бальзам має протизапальні властивості і чудово нейтралізує отрути, відновлює кровообіг. Також він дуже добре допомагає при термічних і сонячних опіках.

Успішно застосовують зелений бальзам і при таких запальних захворюваннях суглобів як артроз, ревматизм, остеохондроз, поліартрит, радикуліт. При переломах він прискорює зрощення кісток, а також сприяє розсмоктуванню гематом.

Регулярно виконуючи масаж з цим бальзамом, вдається відновити роботу паралізованих кінцівок, зняти набряклість рук і ніг, поліпшивши їх кровообіг.

Ця мазь зеленого кольору також допомагає зняти болі в животі досить просто взяти невелику кількість бальзаму і натерти їм живіт.

Показання до застосування

  • при ударах і розтягненнях (найбільш ефективний при нанесенні відразу ж після травми або в першу добу). Сприяє розсмоктуванню синців
  • після укусів комах, знімає запалення, робить детоксикацію отрут
  • при головних болях (наносите трохи бальзаму на віскі і на точки в підставі черепа)
  • при сонячних та термічних опіках, знімає запалення
  • знімає напругу і спазми м'язів (часто застосовується під час масажу)
  • з'єднує засіб для кісткової тканини
  • усуває симптоми геморою, знімає свербіж
  • прибирає біль у попереку (люмбаго, простріл)
  • покращує кровообіг, знімає набряклість кінцівок
  • при застуді і грипі (інгаляції і розтирання), заспокоює кашель
  • використовуватися при запамороченні, головному болі
  • усунення утрудненого дихання, закладеності носа
  • використовується в масажу та ароматерапії

Інструкція по застосуванню зеленого бальзаму

  • Загальний спосіб застосування: наносити на уражене місце легкими масажними рухами до повного вбирання бальзаму. Повторіть процедуру 2-3 рази в день.
  • Для зняття втоми і підвищення м'язового тонусу організму бальзам можна наносити тонким шаром на масажованих ділянки шкіри під час масажу.
  • Щоб зняти м'язові болі і болі від розтягнень, можна м'якими масажними рухами втирати бальзам в хворі ділянки протягом десяти хвилин по три-чотири рази на день. Після цього хворе місце необхідно укутати чистою і теплою тканиною, і потрібно перебувати в теплому місці.
  • Для лікування артриту, поліартриту, остеохондрозу, при ударах і спортивних травмах, а також при посттравматичних болях бальзам потрібно втирати в шкіру легкими, але впевненими рухами рук.
  • Щоб зняти набряклість і тяжкість ніг, для зміцнення судин, при боротьбі з варикозним розширенням вен, бальзам необхідно наносити м'якими рухами рук на відповідні ділянки тіла. Змащені ділянки не треба вкривати, краще всього їх влаштувати на горизонтальній поверхні трохи вище рівня, на якому ви сидите і побути в такому положенні 15-20 хвилин.
  • Щоб зняти запалення, свербіж і висип від укусів комах, потрібно обережними рухами нанести бальзам на уражені ділянки шкіри.
  • При стресових ситуаціях можна натирати бальзамом віскі або ж просто вдихати його своєрідний аромат.
  • Для лікування риніту і закладеності носа три-чотири рази на день тонкий шар мазі наноситься на перенісся, крила носа і скроневі частки.
  • Для боротьби з кашлем і нежиттю дуже добре підходять інгаляції з додаванням бальзаму. Потрібно взяти невелику кількість бальзаму і змішати його з гарячою водою або відваром трави.
  • Для лікування ГРВІ зелений бальзам використовують замість гірчичників, дуже ретельно розтираючи їм лопатки і грудний відділ.
  • Щоб прибрати головний біль а також при застуді та кашлі бальзам обережно втирається в скроні, перенісся, потилицю, шию, спину і груди. Робиться це кілька разів в день.
  • При закачуванні і нудоті найкраще вдихати пари бальзаму.

Дозування і курс лікування
, Як правило, вранці і ввечері зелена мазь-бальзам наноситься на шкіру смужкою 1-2,5 см або більше (це залежить від площі болючої ділянки), після чого м'яко втирається до повного вбирання. Щоб підвищити ефективність дії бальзаму, попередньо рекомендується зробити компрес: змочити рушник в гарячій воді, добре віджати і прикласти до хворого місця, або ж прийняти гарячу ванну. Після нанесення мазі ретельно укутати хворе місце.

При гострих захворюваннях процедури проводяться шість-чотирнадцять днів, а при хронічних — один-два місяці.

При різних захворюваннях опорно-рухового апарату необхідно на больову ділянку нанести трохи бальзаму і втерти його в шкіру масажними рухами. Приблизний час масажу — десять хвилин. Щоб підсилити ефект, можна протягом 30-60 хвилин прогрівати больову ділянку сухим теплом, тобто за допомогою грілки або теплого укутування. Курс складається з 10-15 процедур.

Склад зеленого бальзаму

Основний склад: ментол, парафін, настоянка Salatepangpon, екстракт квіток барлерии і погостемона, екстракт стебел клинакантус, нутанс, вазелін, камфора, комплекс лікувальних трав і ефірних масел.

Всього до складу зеленого тайського бальзаму входить 92 інгредієнта. В першу чергу, це масла та екстракти дикорослих трав і ліан з північних районів Таїланду: м'яти, кореня імбиру, філіппінської фіалки, камфорного лавра, клинакантуса поникнули, евкаліпта, барлерии вовчої, криптолеписа, пачулі, каяпута, гвоздики, чебрецю, лемонграсу і деяких інших рослин. Крім рослинних інгредієнтів зелений бальзам містить бджолиний віск.

Завдяки спеціально підібраним натуральним компонентам, натуральні речовини успішно проникають в найглибші шари шкіри і м'язові тканини. Це дозволяє надавати безпосередній вплив на причини нездужань, що сприяє отриманню стабільних результатів.

Зелений бальзам має яскраво виражену протизапальну, протиревматичну, протинабрякову, розсмоктуючу і болезаспокійливу дію. Йому притаманні регенеруючі і омолоджуючі властивості. Ця мазь 100 % натуральна, нетоксична, в ній не містяться канцерогенні речовини, вона не викликає алергічних реакцій.

Міститься в м'яті ментол чинить заспокійливу та легку знеболювальну дію за рахунок місцевоподразнювальної ефекту. Як показали дослідження, мазі з ментолом мають набагато більш високу знеболюючу активність, вони значно скорочують період посттравматичного набряку порівняно з тими препаратами, які не містять даного компонента.

Екстракту евкаліпта притаманні дезінфікуючий, противо-запальне, болезаспокійливу і протимікробні властивості.

Зелений бальзам має в своєму складі метиловий саліцилат і глікозиди (арбутин і гуатерин). Метиловий саліцилат діє на зразок диклофенаку він уповільнює створення запальних речовин (проста-гландинов) в результаті придушення освіти циклооксигеназ. Завдяки цьому зменшується набряк, і в ураженій ділянці не поширюється запалення.

Тільки для зовнішнього застосування! НЕ застосовуйте на відкритих ранах, уникайте попадання на слизову оболонку тіла (очі, рот, вуха). Зберігати при кімнатній температурі, в місці, захищеному від попадання прямих сонячних променів.

Об'єм: 50 мл

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами