Пульсометр оксиметром на палець (пульсоксиметр) Contec CMS50D2 OLED Grey

1 відгук Код:  276667133
Тип елемента живлення
  • ААА
Габарити (ВхШхГ)
  • 6 х 3 х 3.5 см см

Пульсометр оксиметром на палець (пульсоксиметр) Contec CMS50D2 OLED Grey

1 відгук Код:  276667133

Продавець:Fast Shop

4.6/5  ( 603 оцінок )

750

Немає в наявності

13

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Електронний пульсоксиметр Contex CMS50D2 (англ. pulse oximeter) – компактний діагностичний прилад для вимірювання та контролю рівня насичення крові киснем (сатурації) і частоти серцевих скорочень в домашніх умовах.

Застосовується в профілактичних цілях, для оцінки функцій дихальної системи у людей з респіраторними або легеневими проблемами, людей з серцево-судинними захворюваннями. Мініатюрні габаритні розміри Contex CMS50D2 дозволяють носити його з собою і використовувати в будь-який час. Для зручності носіння в комплекті йде підвісний шнурок.

Характеристики:

  • Відсутність будь-якого дискомфорту під час використання, стійкий затискач;
  • Підійде для будь-якого віку і розміру пальці;
  • Діапазон вимірювання рівня сатурації: 35-100 %;
  • Діапазон вимірювання пульсу: 30-250 уд./хв;
  • Дисплей з підсвічуванням;
  • Оснащений звуковим сигналом
  • Автоматично визначає напрямок екрану;
  • Автоматичне відключення через 8 секунд;
  • Компактний розмір, легка вага, зручно носити з собою;
  • Відображення хвилі биття серця;
  • Рекомендована температура роботи: 10 – 40 °C;
  • Індикатор заряду батарей;
  • Управління однією кнопкою;
  • Розмір: 60 х 30 х 35 мм;
  • Працює від 2 батарейок ААА (не включені в комплект)

Комплектація:

  • Оксиметром;
  • Ремінець;
  • Інструкція (англійською);
  • Упаковка;

Медтехніка для дому. Пульсометр-оксиметром.

Існує безліч різного професійного медичного обладнання, яке використовуються в клініках або лікарнях, але з розвитком технічного прогресу і сучасних технологій, більшість необхідних приладів, стають доступними кожному. Розглянемо детальніше, датчик прилад пульсометр-оксиметром.

Пульсоксиметр, є сучасним контрольним і діагностичним медичним приладом. Він призначений для вимірювання насичення артеріальної капілярної крові киснем. Цей показник є одним з найважливіших в серцево-судинній системі людини. Адже легкі наповнюють і насичують артеріальну кров киснем.

Недолік кисню небезпечний, і є ряд захворювань, при яких контроль цього показника важливий, як і точність показань. Недолік кисню (гіпоксія) ускладнює лікування захворювань.

Простий у використанні пульсометр-оксиметром (над створенням якого працювали фахівці в галузі медицини та комп'ютерної техніки), сьогодні є незамінним приладом для кожного. Здійснюючи, як одноразові вимірювання, так і для тривалого моніторингу (постійного контролю) рівня Кисню, частоти серцебиття. Для дослідження треба брати кров з артерій, як робилося раніше.

Індивідуальний пульсометроксиметр може бути рекомендований кожному. Також обов'язковий людям, яким проходять кисневу терапію. Медичний пульсометр на палець в цьому випадку забезпечить найбільшу ефективність лікування, вимірюючи і контролюючи необхідні показники. Одним з головних переваг пульсометр-оксиметрів, є його доступність, висока точність, простота і мобільність. Адже його можна брати з собою, завдяки маленькому вазі і розміру. Деякі моделі йдуть з чохлом і ремінцем для більшої зручності. Висока якість пластику, і ергономічний дизайн досить міцні і не боятися перенесення, легких ударів і падінь. Не чутливий пульсоксиметр і до зовнішніх факторів, як вологість і температура, але слід вивчити інструкцію, в якому допустимому діапазоні показання найбільш точні. Все це дозволяє використовувати його і в екстреній медицині.

Принцип роботи пульсоксиметр.

Має периферичний датчик, мікропроцесор і дисплей, на який виводиться інформація (в просунутих моделях і крива пульсу), його частота і показник рівня кисню в крові (сатурації).

Світло від діода датчика, який проходить через капіляри тканин до фотодетектору, частково поглинається м'якими тканинами і кров'ю. Ступінь поглинання залежить від того, наскільки насичений киснем гемоглобін крові. Фотодетектором реєструються зміни кольору крові в залежності від цього показника. Отримані дані висвічуються на дисплеї: показник рівня кисню оксиметром виводить через 5-15 секунд. Частота пульсу розраховуються залежно від кількості світлодіодних циклів сигналів за одиницю часу.

Найважливішою умовою достовірності точності одержуваних даних – повна нерухомість пальця в процесі виміру.

Нормами сатурації, насичення киснем крові є 95-98%. Метод дослідження, який використовується в пульсо-оксиметре високо точним. Також з його допомогою оцінюються функції дихальної системи, розпізнається дихальна недостатність, при якій показник кисню стає нижче 95%. Використовується професійно анестезіологами у хірургії, а також при хронічних обструктивних захворювань легень, саркоїдозі, туберкульозі, професійних легеневих хворобах (викликаних на виробництві та підприємствах).

Як використовувати пульсометр оксиметром.

Дуже простий у зверненні. Але, працюючи з ним, потрібно пам'ятати декілька простих правил, дотримання яких дозволить отримувати точні дані:

  1. Перед тим як застосовувати пульсоксиметр, потрібно перевірити рівень заряду батарей. Якщо рівень заряду низький, необхідно його зарядити, у більшості моделей є індикатор заряду.
  2. Зачекайте кілька секунд, включивши пульсоксиметр, він закінчить самотестування, і буде готовий до виміру;
  3. Датчик повинен закріплюватися на пальці так, щоб фіксація була надійною, а зайве тиск було відсутнє;
  4. Ніготь пальця, обраного для дослідження, повинен бути чистим, без лаку – його наявність спотворює результати.
  5. Треба почекати від 5 до 15 секунд, і пульсоксиметр виведе на дисплей дані по сатурації і пульсу. Показання читабельні і чіткі, так само в деяких моделях з OLED дисплеєм можна вибирати формат показываемой інформації, як і положення.
  6. У рідкісних випадках пульсоксиметр може помилятися, як і будь-який інший електронний прилад. На це можуть вказувати швидко змінюються в широких межах показники сатурації і пульсу. Наприклад, 96% раптом змінюється 82%, що не є фізіологічно можливим. Повторіть завмер, відповідно пунктами.
  7. У разі сумнівів з приводу достовірності отриманих з допомогою пульсоксиметра даних, свідчення можна порівняти з стаціонарними медичними приладами в клініках і лікарнях.

До уваги:

Пам'ятайте, що медичний пульсометр оксиметром чутливий до яскравого зовнішнього світу, вібрації, руху. Все це, легко може штучно створити пульсо-подібну криву. Різні барвники, в тому числі вищезгаданий лак для нігтів, сприяють заниження значень рівня кисню в крові, так само як і анормальне метгемоглобін, який з'являється в крові у разі дозування препарату прилокаина. Пульсоксиметр дасть помилкові показання і у випадку, якщо пацієнт отруєний чадним газом і в його крові присутній карбоксигемоглобін.

Ручний компактний пульсоксиметр на палець - це легкий прилад, що працює від звичайних батарейок типу ААА, що дуже зручно.

Характеристики

Застосування
Додатково
  • Індикатор зарядження батареї
Діапазон вимірювань сатурації (SpO2)
  • 35 - 100 %
Діапазон вимірювання частоти пульсу (PR)
  • 30-250 уд./хв
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Дар'я Шпота
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Shop

    Пульсоксиметр вимірює дуже точно для своєї ціни, є з чим порівнювати. Досі ним користуюсь. Рекомендую

    Переваги:
    Ціна
    Недоліки:
    В комплекті не було батарейок