Ультрафіолетова кварцова лампа озонова TBU дезинфицирующая потужність 8Вт стерилізація до 15м.кв + (запасна ультрафіолетова кварцова лампа в подарунок)

18 відгуків Код:  277386273

Ультрафіолетова кварцова лампа озонова TBU дезинфицирующая потужність 8Вт стерилізація до 15м.кв + (запасна ультрафіолетова кварцова лампа в подарунок)

18 відгуків Код:  277386273

Продавець:WOWMVN.ok

4.9/5  ( 45 оцінок )

Є в наявності

575

495

315

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Опис

Ультрафіолетова кварцова лампа озонова TBU широко використовується для стерилізації та дезінфекції в салонах краси, лікарнях, готелях, в квартирах приватних будинках та інших місцях. Найпростіша і практична лампа для стерилізації будинку, самий екологічно чистий помічник для стерилізації та дезінфекції!

Ультрафіолетова кварцова лампа в робочому стані виробляє фотонну енергію,яка проникає в мікробну клітинну мембрану, знищує всі бактерії,і інші патогенні речовини структури ,і розбиті молекулярні зв'язки нуклеїнової кислоти,вони втрачають свою активність і штампи,тим самим досягаючи ролі дезінфекції,стерилізації та очищення повітря.

Kill Dust Mites: пилові кліщі-це крихітні створення, які непомітні нашому оку, на ліжку, подушці, дивані, килимі, вони всюди в будинку і роблять багато шкоди: пилові кліщі укусивают шкіру, роблять свербіж та почервоніння шкіри, не дають людям заснути і незручно. UV-C промені цієї лампи можуть негайно вбити пилові кліщі.

Бактеріальний: Ця лампа може легко знищувати бактерії, включаючи: цвіль, стафілококкус aureus, E. coli, Pet parvovirus, грип і т. Д Ультрафіолетове світло знищує їх.

Усунення запаху: Ця лампа може призвести Усунення запаху так само, як димчастий запах на кухні, каламутний запах в спальні, і поганий запах в туалеті, взуттєвої коробці, холодильнику, сміттєвому баку і т. Д UV-C промінь може вбити бактерії, які викликають запах, Озон швидко знищить і окислювально розкладає органічні або неорганічні запахи.

Чисте повітря: може знищити крихітні речовини в повітрі, зменшити алергени, які можуть привести до астми і алергії, вбиває забруднюючи речовини, які викликають застуди, сплески, алергії, синусовую інфекцію, зробити повітря свіжим.

Особливості: Тип: УФ бактерицидна дезінфекційна лампа Колір випромінювання: блакитний фіолетовий Матеріал плеча: алюмінієвий кронштейн

Характеристики:

Напруга:220В

Потужність:8Вт

Ресурс роботи лампи: 8000 годин.

Тип лампи:бактерицидні T5(G5)

Тип скляній лампи: кругла трубка

Час стерилізації: 30- 60 хв.

Площа дезінфекції : до14м.кв

Довжина хвилі: UVC– 245nm/ UVD– 189nm

Довжина лампи: 31см

Гарантія 1 рік

Характеристики

Потужність
  • 8 Вт
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 18

  • Ст
    Відгук від покупця. Продавець: WOWMVN.ok

    Запах озона есть,а в остальном непонятно.
    Потому,что проверить убивает клещей и т.д нет возможности.
    Буду надеяться,что со своей функцией справляется.

  • Сергій Шутько
    Відгук від покупця. Продавець: WOWMVN.ok

    После первого включения перестала работать.длп лампа не помогла)

    Недоліки:
    На один раз!
  • Лілія Поліщук
    Відгук від покупця. Продавець: WOWMVN.ok

    Швидко ,якісно будемо перевіряти як себе покаже в роботі

    Переваги:
    Ціна,доставка
    Недоліки:
    Поки невиявлена
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →