ТОП ПРОДАЖІВ

Ультрафіолетова кварцова лампа озонова TBU дезинфицирующая потужність 8Вт стерилізація до 15м.кв + (запасна ультрафіолетова кварцова лампа в подарунок)

15 відгуків

Код:  277386273

Ультрафіолетова кварцова лампа озонова TBU дезинфицирующая потужність 8Вт стерилізація до 15м.кв + (запасна ультрафіолетова кварцова лампа в подарунок)

15 відгуків

Код:  277386273

Продавець:WOWMVN.ok

5/5  ( 72 оцінок )

575

545

Є в наявності

306

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Опис

Ультрафіолетова кварцова лампа озонова TBU широко використовується для стерилізації та дезінфекції в салонах краси, лікарнях, готелях, в квартирах приватних будинках та інших місцях. Найпростіша і практична лампа для стерилізації будинку, самий екологічно чистий помічник для стерилізації та дезінфекції!

Ультрафіолетова кварцова лампа в робочому стані виробляє фотонну енергію,яка проникає в мікробну клітинну мембрану, знищує всі бактерії,і інші патогенні речовини структури ,і розбиті молекулярні зв'язки нуклеїнової кислоти,вони втрачають свою активність і штампи,тим самим досягаючи ролі дезінфекції,стерилізації та очищення повітря.

Kill Dust Mites: пилові кліщі-це крихітні створення, які непомітні нашому оку, на ліжку, подушці, дивані, килимі, вони всюди в будинку і роблять багато шкоди: пилові кліщі укусивают шкіру, роблять свербіж та почервоніння шкіри, не дають людям заснути і незручно. UV-C промені цієї лампи можуть негайно вбити пилові кліщі.

Бактеріальний: Ця лампа може легко знищувати бактерії, включаючи: цвіль, стафілококкус aureus, E. coli, Pet parvovirus, грип і т. Д Ультрафіолетове світло знищує їх.

Усунення запаху: Ця лампа може призвести Усунення запаху так само, як димчастий запах на кухні, каламутний запах в спальні, і поганий запах в туалеті, взуттєвої коробці, холодильнику, сміттєвому баку і т. Д UV-C промінь може вбити бактерії, які викликають запах, Озон швидко знищить і окислювально розкладає органічні або неорганічні запахи.

Чисте повітря: може знищити крихітні речовини в повітрі, зменшити алергени, які можуть привести до астми і алергії, вбиває забруднюючи речовини, які викликають застуди, сплески, алергії, синусовую інфекцію, зробити повітря свіжим.

Особливості: Тип: УФ бактерицидна дезінфекційна лампа Колір випромінювання: блакитний фіолетовий Матеріал плеча: алюмінієвий кронштейн

Характеристики:

Напруга:220В

Потужність:8Вт

Ресурс роботи лампи: 8000 годин.

Тип лампи:бактерицидні T5(G5)

Тип скляній лампи: кругла трубка

Час стерилізації: 30- 60 хв.

Площа дезінфекції : до14м.кв

Довжина хвилі: UVC– 245nm/ UVD– 189nm

Довжина лампи: 31см

Гарантія 1 рік

Характеристики

Потужність
  • 8 Вт
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 15

  • Олександр Градовий
    Відгук від покупця. Продавець: WOWMVN.ok

    Сам товар цілий, працює. Але лампа у подарунок бита в середині. Сама коробка ціла, не помята. Тому є враження, що той хто відправляв свідомо поклав биту лампу. Чи хто зна, але не приємно.

  • Світлана Яцюк
    Відгук від покупця. Продавець: WOWMVN.ok

    Відмінно

  • Инна Майборода
    Відгук від покупця. Продавець: WOWMVN.ok

    Супер

Дивитися всі відгуки до товару у продавця →