Крем-гель болетамувальний МСМ Forever Living Products

Крем-гель болетамувальний МСМ Forever Living Products

Продавець:Trend Accesories

4.8/5  ( 33 оцінок )

848

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

МСМ ГЕЛЬ

МСМ гель чудово доповнює лінію продуктів, які допомагають при хворобливості і нерухомості суглобів і м'язів, До цих продуктів належать і сік Форевер Свобода, Арктичне море і Алое Хіт, Всі вони допомагають полегшити страждання, завдяки своїм протизапальним і болезаспокійливим властивостям. МСМ гель виготовлений з стабілізованого гелю Алое Вера з додаванням МСМ,трав'яних екстрактів і інших спеціальних компонентів, які полегшують біль.

МСМ (метил сульфоніл метан) це натуральний джерело органічної сірки, ключовий компонент сполучних тканин і суглобів. Він міститься в кожній клітині організму і крім протизапальної і болезаспокійливого дії допомагає відновити суглоби. Алое Віра допомагає МСМ проникати глибоко всередину, доставляє його в пошкоджені тканини і суглоби. МСМ являє собою прозорий гель, що не залишає слідів, який можна вільно наносити на шкіру, масажувати болючі місця суглобів і м'язів.

МСМ давно використовувався для лікування у коней розтягнень зв'язок та сухожиль. Він абсолютно безпечний і не токсичний. МСМ зменшує запалення, знімає біль і відновлює рухливість суглобів при остеоартриті, ревматичних порушеннях, а також при різних спортивний ушкодженнях. Крім того, МСМ гель за рахунок свого складу чудово доглядає за кожеи.

ІНГРЕДІЄНТИ: стабілізований гель Алое Віра, вода, МСМ, гліцерин, екстракт Arctostaphylos Uva Ursi, гиалорунат натрію, алантоїн, токоферол (натуральний вітамін E), масло чайного дерева, екстракт розмарину, екстракт кори дерева верби, полісорбат 80, аскорбінова кислота, карбомер, дисодиум EDTA, метилпарабен, диазолидиниловая сечовина.

ОБ'ЄМ: 118 мл

ПРИЗНАЧЕННЯ: Нанесіть на ті ділянки, де необхідно, помасажуйте, доки гель не буде впитан шкірою

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Країна реєстрації бренда
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами