Іван-чай «Вечірній» належить до чаїв сильної ферментації. Такий чай заварюється міцним, злегка терпким, має насичений темний колір. Цей напій припаде до душі любителям чорних сортів чаю, проте на відміну від китайського чаю, наш Іван-чай не містить кофеїну та інших шкідливих для організму речовин.
Даний чай нагадує про літо і має яскраво виражений смак з цікавою кислинкою.
Показання для застосування:
- для вечірнього чаювання;
- для нормалізації обміну речовин;
- для підтримки та зміцнення імунітету;
- при безсонні;
- при стресах та поганому самопочутті;
- під час профілактики та лікування простудних захворювань.
Дія:
- нормалізує обмін речовин та тиск;
- благотворно впливає на імунну та ендокринну системи;
- знімає депресію, підвищує працездатність;
- відновлює сили;
- покращує процес кровотворення;
- зміцнює кровоносні судини;
- перешкоджає накопиченню активних радикалів (пов'язує та виводить важкі метали);
- є найпотужнішим природним очисником при інтоксикації (алкогольної, харчової, радіаційної);
- попереджає злоякісні новоутворення;
- має виражену заспокійливу, снодійну дію, що не викликає звикання;
- допомагає при безсонні, позбавляє мігрені, знімає головний біль.
Склад: кипрей вузьколистий ферментований (спресований у гранули). Збір чаю проводився у Хмельницькій області (Ізяславськ).
Спосіб застосування: для приготування 1 л готового напою знадобиться 2-3 чайні ложки Іван-чаю, які слід залити фільтрованою водою з температурою не більше 90 градусів. Потім дати напою настоятися 15-20 хвилин.
Виробник: Україна