Іван-чай ферментований "Травень" вечірній відноситься до чаїв сильної ферментації. Такий чай заварюється міцним, злегка терпким, має насичений темний колір. Цей напій сподобається поціновувачам чорних сортів чаю, однак, на відміну від китайського чаю, наш Іван-чай не містить кофеїну та інших шкідливих для організму речовин.
Цей чай нагадує про літо та має яскраво виражений смак з цікавою кислинкою.
Показання до застосування
- для вечірнього чаювання;
- для нормалізації обміну речовин;
- для підтримки та зміцнення імунітету;
- при безсонні;
- при стресах та поганому самопочутті;
- під час профілактики та лікування застудних захворювань.
Дія
- нормалізує обмін речовин і тиск;
- благотворно впливає на імунну та ендокринну системи;
- знімає депресію, підвищує працездатність;
- відновлює сили;
- покращує процес кровотворення;
- зміцнює кровоносні судини;
- перешкоджає накопиченню активних радикалів (зв’язує і виводить важкі метали);
- є потужним природним очищувачем при інтоксикації (алкогольній, харчовій, радіаційній);
- запобігає злоякісним новоутворенням;
- має виражену заспокійливу, снодійну дію, що не викликає звикання;
- допомагає при безсонні, позбавляє від мігреней, знімає головний біль.
Склад: кипрей вузьколистий ферментований (спресований у гранули). Збір чаю проводився в Хмельницькій області (Ізяславськ).
Спосіб застосування: для приготування 1 л готового напою знадобиться 2-3 чайні ложки Іван-чаю, які слід залити відфільтрованою водою з температурою не більше 90 градусів. Потім дати напою настоятися 15-20 хвилин.
Виробник: Травень, Україна