Іван-чай ферментований "Травень" з листям шипшини та глоду – цінний чай, який має безліч корисних властивостей. Завдяки ферментації зберігаються максимальні корисні властивості чаю. Під впливом гарячої води гранули кипрею розкриваються, надаючи напою всю користь і насичений смак. Іван-чай допомагає зберегти молодість і покращити самопочуття, заспокоює, знижує тиск і знімає головний біль.
Шипшина містить пектин, дубильні речовини, лимонну і яблучну кислоту і інші органічні кислоти, широко вживають при авітамінозі і як загальнозміцнюючий, протизапальний засіб при різних інфекційних захворюваннях. Глід містять антиоксиданти, тому сприяють поліпшенню кровообігу, регулюють скорочення серцевого м'яза і сприяють очищенню судин.
Показання до застосування:
- для щоденного вживання;
- для зміцнення імунітету;
- при простудних захворюваннях;
- як профілактика хвороб серця;
- для очищення організму.
Дія:
- захищає від вірусів і зміцнює імунітет;
- профілактика гіпертонії, стенокардії, аритмії;
- допомагає боротися з простудними захворюваннями;
- очищаючий і сечогінний ефект;
- заспокоює нервову систему.
Склад: іван-чай гранульований ферментований 80%, плоди шипшини 10%, плоди глоду 10%.
Спосіб приготування: 1 ч. л. чаю залити 300 мл окропу температурою 95-96 градусів. Час заварювання: 8-10 хвилин.
Виробник: Україна
Відгуків ще немає
Станьте першим, хто поділиться своєю думкою!