Іван-чай ферментований "Травень" з листям шипшини і глоду - найцінніший чай, який володіє безліччю корисних властивостей. Завдяки ферментації, зберігаються максимально корисні властивості чаю. Під дією гарячої води, гранули зніту розкриваються і віддають напою всю користь і смак. Іван-чай допомагає зберегти молодість і поліпшити самопочуття, заспокоює, знижує тиск і знімає головний біль.
Шипшина містить пектин, дубильні речовини, лимонну і яблучну кислоту і інші органічні кислоти, широко вживають при авітамінозі і як загальнозміцнюючий, протизапальний засіб при різних інфекційних захворюваннях. Глід містять антиоксиданти, тому сприяють поліпшенню кровообігу, регулюють скорочення серцевого м'яза і сприяють очищенню судин.
Показання до застосування:
для щоденного вживання;
для зміцнення імунітету;
при простудних захворюваннях;
як профілактика хвороб серця;
для очищення організму.
Дія:
захищає від вірусів і зміцнює імунітет;
профілактика гіпертонії, стенокардії, аритмії;
допомагає боротися з простудними захворюваннями;
очищаючий і сечогінний ефект;
заспокоює нервову систему.
Склад: іван-чай гранульований ферментований 80%, плоди шипшини 10%, плоди глоду 10%.
Спосіб приготування: 1 ч. л. чаю залити 300 мл окропу температурою 95-96 градусів. Час заварювання: 8-10 хвилин.
Виробник: Україна