Ручка коректор постави STRAINT PEN 360 Синій із підставкою + смарт-чіп

Вікова група

Ручка коректор постави STRAINT PEN 360 Синій із підставкою + смарт-чіп

Продавець:InTrend

4.5/5  ( 408 оцінок )

520

469

Немає в наявності

5

Гарантія. 6 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Ручка коректор постави STRAINT PEN 360 з пеналом підставкою для дорослих і дітей + смарт-чіп і вбудований процесор, Синій

Унікальна розробка!

Школярам і всім, хто проводить багато часу за столом, непросто утримувати спину рівною. Проте це можливо, якщо у вас є ручка-коректор постави.

Вона допоможе зберегти і зміцнити здоров'я опорно-рухового апарату. Стане знахідкою для батьків, які не можуть постійно стежити за тим, як дитина робить уроки. Надалі хороша звичка вбереже людину від серйозних неприємностей, так що не варто нехтувати зручною можливістю.

Чим корисний аксесуар?

Найпоширеніші недуги, наживаються в школі - погіршення зору і сколіоз. На щастя, тепер їх можна запобігти, використовуючи Розумну Ручку-коректор постави. Її функціонал полягає в наступному:

- Контроль за підтриманням гарної постави.

- Поліпшення самопочуття в цілому.

- Поступове звільнення від скутості м'язів, скручують спину «гачком».

- Запобігання погіршення зору.

- Захист від ускладнень, викликаних сутулістю.

- Формування красивого і розбірливого почерку.

З її допомогою можна уникнути короткозорості, викривлення хребта, болів в спині і шиї. Напруга, яке сковує дітей, подовгу сидять за уроками, поступово спаде, положення спини виправиться, хода стане легкою і невимушеною.

Як працює Ручка Здоров'я? Спочатку важко повірити в те, що ручка, тобто прилад для письма, може внести важливий вклад в здоров'я спини і очей. Тим часом, саме такий варіант виявився на диво практичним.

Давайте ознайомимося з механізмом дії: Сканування інформації про стан корпусу. Для збору даних використовується датчик, вбудований в виріб. Визначення правильності положення. Цей напрямок бере на себе смарт-процесор, що фіксує кут нахилу спини і відстань від поверхні до очей. Передача відомостей стрижня через спеціальний чіп. Розумна Ручку-коректор постави спрацьовує моментально, реагуючи на всі зміни. Втягування стрижня.

При відхиленні від фізіологічно правильного стану стрижень зникає. Після відновлення нормального положення можна буде повернутися до листа.

Звичайно, інноваційний аксесуар може стати в нагоді не тільки дітям. Дорослі теж часто потребують корекції постави - і заради здоров'я, і ​​для поліпшення параметрів фігури.

Виробник залишає за собою право в односторонньому порядку без повідомлення споживача вносити зміни в колірну обробку вироби і колір самого виробу, модель вироби.

]]>

Характеристики

Частина тіла
Вікова група
Колір
  • Blue
Гарантія
  • 6 місяців
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами