Гель Micotin протигрибковий - 20 мл флакон

Гель Micotin протигрибковий - 20 мл флакон

Продавець:ХарьковОптТорг

4.8/5  ( 21 оцінок )

599

459

Є в наявності

3

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Гель Micotin протигрибковий призначений для боротьби з грибковими захворюваннями нігтів і шкірних покривів. Широкий спектр дії гелю обумовлений наявністю в складі кількох активних компонентів, які підсилюють одна одну.


опис:

Micotin гель поєднує в собі кілька активних компонентів, що володіють протигрибковим, загоює і протисвербіжну дію. Новий рослинний комплекс екстрактів - Micotin - прискорює загоєння шкіри, прибирає свербіння і лущення, відновлює шкірний імунітет і надає профілактичну дію.

Перед застосуванням гелю Micotin: При оніхомікозі (грибку нігтів) необхідно звернутися до Подолог для зачистки уражених ділянок нігтьової пластини. Без професійної обробки - РЕЗУЛЬТАТУ НЕ БУДЕ. При дерматомікозі (грибку шкіри) необхідно звернутися до дерматолога для підбору курсу лікування. Компанія Flosvita рекомендує тільки професійне застосування та відповідальності при самолікуванні не несе!

Показання до застосування: грибкові інфекції шкіри і шкірних складок (tinea corporis, tinea inquinalis); міжпальцевих мікози (tinea manum, tinea pedum); грибкові інфекції нігтів (оніхомікози); шкірний кандидоз; висівковий лишай; дерматомікози (з супутнім свербежем або без нього).

Спосіб застосування: При ураженні шкіри гель наносять 1 раз в день на уражену поверхню шкіри і сусідні з нею ділянки (приблизно 1 см здорової ділянки шкіри по краях зони ураження) після їх ретельного очищення і висушування. Тривалість терапії при дерматомікозах - 2-4 тижні (при необхідності - до 8 тижнів), при кандидозах - 4 тижні. При ураженні нігтів гель наносять 2 рази на день на уражену ніготь. Перед першим застосуванням препарату максимально видаляють уражену частину нігтя ножицями або пилкою для нігтів. Тривалість терапії при онихомикозах - до 6 місяців. Для максимально швидкого результату перед застосуванням варто звернутися до лікаря ПОДОЛОГ або ДЕРМАТОЛОГУ.Д Для запобігання рецидиву лікування слід продовжити протягом мінімум 2 тижнів після зникнення клінічних симптомів.

Протипоказання: гіперчутливість до тимолу, бензилового спирту, ефірному маслу чайного дерева; вагітність, період лактації (безпека і ефективність застосування не визначені); препарат не можна наносити на поверхню рани; з обережністю: дитячий вік (досвід клінічного застосування обмежений); епілепсія; інфекційні захворювання дихальних шляхів.

Склад (INCI): Water (Aqua), Glycerin, Benzyl Alcohol, Thymol, Carbomer, Castor Oil, Micotin Complex®, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Triethanolamine.

Побічні дії: в окремих випадках можуть спостерігатися місцеві реакції - сухість шкіри, гіперемія і печіння. Побічні ефекти носять оборотний характер і не вимагають відміни лікування.

Запобіжні заходи при застосуванні. Гель не призначений для застосування в офтальмології. Не слід допускати потрапляння препарату в очі. При попаданні в очі промити великою кількістю проточної води.

Зберігати при температурі від 15 до 25 ° С. Уникати потрапляння прямих сонячних променів.

Виробник: FLOSVITA sp. z o.o., Польща

Ознайомитися з сертифікатами на продукцію можна у продавця.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами