Тайський бальзам Wang Prom Лемонграс розслабляючий 50гр

Тайський бальзам Wang Prom Лемонграс розслабляючий 50гр

Продавець:Leelawadee

5/5  ( 30 оцінок )

280

Немає в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Бальзам Wang Prom Лемонграс, розслабляючий Таїланд.
 
Лемонграс, або лимонне сорго, або цитронелла, – цілюща рослина з неповторним цитрусовим ароматом, компонент косметики та лікувальних трав'яних препаратів, за сотні років використання довів свою ефективність.

Бальзам з вишуканим ароматом допоможе впоратися з тривожністю, поганим настроєм, втратою концентрації уваги, головним болем або запамороченням, поліпшить сон, зніме напругу в середині робочого дня, забираючи геть негатив і залишаючи Вам лише відчуття обновленности!

Класична для тайських бальзамів формула збагачена маслами каяпута, евкаліпта і ментолу, знаменитих протизапальну, антибактеріальну, стимулюючим діями, здібностями усувати нудоту і полегшувати дихання при нежиті. Помірний термоэффект дозволяє полегшити біль, покращуючи циркуляцію крові, він забезпечує глибоке проникнення корисних речовин до джерела проблеми.

Бальзам рекомендований всім і кожному, так як область застосування чудо-засоби дуже широка: для суглобів, зв'язок і м'язів, після розтягнень, операцій і травм, для якнайшвидшого одужання при нежиті, грипі, застуді, позбавлення від сверблячки після укусів комах, гудіння і судом у ногах, втоми, напруги після занять спортом, защемлень та інших «побутових» неприємностей. Продукт випущений під маркою Wang Prom, що саме по собі є гарантією якості та ефективності!

Застосування:
нанести на чисту суху шкіру масажними рухами.

Увага!
Не наносити на пошкоджену шкіру, перед застосуванням зробити тест на алергію, не допускати потрапляння в очі, рот, на слизові.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами