Бактерицидний опромінювач SM Technology SMT-15/360 Озоновий з пультом ДУ і таймером

Габарити (ВхШхГ)
  • 60 х 14 х 14 см см

Бактерицидний опромінювач SM Technology SMT-15/360 Озоновий з пультом ДУ і таймером

Продавець:PostShop

4.2/5  ( 507 оцінок )

915

Немає в наявності

Гарантія. 36 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Опромінювач оснащений пультом Д/У, з допомогою якого можна включити/вимкнути пристрій не перебуваючи в радіусі його дії, що забезпечить очі від шкідливого ультрафіолетового випромінювання, а також виставити таймер для вимикання опромінювача через 15, 30 або 60 хвилин.

У зв'язку з нинішньою ситуацією в світі, дезінфекція приміщень це обов'язкова міра профілактики різних захворювань, в тому числі бактеріального та вірусного походження. Кожен з нас знає, чим профілактика ефективніше, тим надійніше захист від мікробів.

Бактерицидна лампа SM Technology SMT-15/360 створена спеціально для надійного знезаражування приміщень будь-якого призначення будь то квартира, будинок або офіс квадратурою до 20 м. Дана модель відноситься до облучателям озонового типу, тобто, під час роботи лампи виробляється велика кількість озону. Озон володіє протимікробними властивостями, так як він токсичний для будь-якого мікроорганізму. Саме тому, після використання лампи, необхідно 10 хвилин провітрювати приміщення. Головними особливостями цієї моделі є протиударний металевий корпус під яким знаходиться лампа виконана з кварцу, сучасний дизайн, стійка ніжка і опромінення 360 градусів (стандартні лампи мають опромінення 180 градусів).

Бактерицидна лампа SM Technology SMT-15/360 дуже компактна і мобільна, саме тому, нею можна обробляти кімнати по черзі. Вертикальна конструкція сприяє рівномірному, круговому розподілу озону по всьому приміщенню, без затемнених ділянок. Саме тому SM Technology SMT-15/360 є оптимальним варіантом для будинків, квартир, офісних приміщень і медичних кабінетів.

Основні властивості

Бактерицидная лампа SM Technology SMT-15/360 является облучателем переносного типа. То есть SM Technology SMT-15/360 экономно расходует электроэнергию, уничтожает микроорганизмы на 99.9%, включая вирусы, бактерии, простейшие, грибковые споры. Сама сердцевина лампы рассчитана на долгосрочное применение, ведь ресурс ее работы составляет до 6000 часов. Бактерицидные свойства ультрафиолета распространяются не только на вирусы и бактерии, поэтому такую лампу можно использовать для следующих целей:

  • борьба с плесневыми грибками на стенах;
  • устранение мошек, мух, мелких насекомых;
  • знищення пилових кліщів;
  • нейтралізація алергенів.

Рекомендовано проводити кварцування не більше 1-2 рази на день, за півгодини. Перш ніж вмикати лампу, переконайтеся, що в кімнаті ніхто не знаходиться, приберіть кімнатні рослини і домашніх вихованців, щоб не піддавати їх надлишку ультрафіолету. Так як пристрій виробляє озон, приміщення необхідно провітрювати близько 10 хвилин.

Якщо ви турбуєтеся про здоров'я рідних і близьких, то кварцова лампа SM Technology SMT-15/360 стане підходящим рішенням, і подарує надійний захист від будь-яких існуючих патогенів.

Характеристики

Комплектація
  • Лампа бактерицидная, корпус, подставка, пульт, инструкция, упаковка.
Габарити (ВхШхГ)
  • 60 х 14 х 14 см см
Вага
  • 0.880 кг
Додаткові характеристики
  • Диаметр подставки (Ø): 140 мм, Материал подставки: Метал, Мощность: 15 Вт, Напряжение: 220 В, Рекомендованная площадь помещения (м2): до 20, Размер: 60 х 14 х 14 см, Тип облучателя: Озоновый, Тип светильника: Открытого типа
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами