Гірчичник-пакет Arbor Vitae 10 шт

Гірчичник-пакет Arbor Vitae 10 шт

Продавець:Domus Salutem

4.9/5  ( 42 оцінок )

Є в наявності

12

3

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Гірчичний Пакет Arbor Vitae Пакети н 10

Гірчичники-пакети – це місцевий подразнюючий засіб. Ефект заснований на здатності ефірного гірчичного масла віклікаті розширення судин шкіри, впливати на глибоко розташовані тканини, прогріваючи їх. Дія гірчичників-пакетів обумовлена подразнюючою, протизапальною та болезаспокійливою дією. Гірчичник змочують теплою водою (не вище 35°С), після чого виділяється тепло й ефірне масло, які діють на нервові закінчення шкіри. Саме це масло обумовлює специфічний запах і пекучий смак гірчиці, воно і викликає подразнення шкіри і приплив до цього місця крові, що знімає запальний процес. Під гірчичником посилюється кровообіг і прискорюється обмін речовин. Завдяки цьому запалення розсмоктується і знімається біль.

 

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ Зовнішньо. Перед застосуванням гірчичник-пакет струшують у горизонтальному положенні для рівномірного розподілу порошку по всім чотирьом чарунка, не змінюючи положення опускають у воду, нагріту до температури 37 C°на 15-20 секунд, потім накладають на шкіру пористої стороною. Для посилення ефекту зверху покривають сухим рушником. При появі сильного печіння гірчичник-пакет знімають. Як правило, гірчичники - пакети прикладають до грудей, spini (під і між лопатками), надавати на ступні ніг, на ікри, розташовують на шиї нижче потилиці. Найкраще ставити гірчичники перед сном, оскільки при застосуванні потрібно перебувати в теплі.

ПОКАЗАННЯ Гірчичники-пакети призначені для аплікації на шкіру людини, як місцевоподразнюючий засіб при захворюваннях серцево-судинної, бронхо - легеневої систем, периферичної та центральної нервових систем, захворювань суглобів та хребта. Застосують при міозитах, радикулітах, невралгії, бронхітах, пневмонії, ларинготрахеїті, головному болі тощо та як профілактичний засіб при загальному нездужанні.

ПРОТИПОКАЗАННЯ Підвищена індивідуальна чутливість, пошкодження шкіри у місці накладенні гірчичника-пакета, туберкульоз, злоякісні новоутворення, варикозне розширення вен.

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ Гірчичник-пакет не можна накладати на ділянку серця.

ЗБЕРІГАННЯ Зберігати в сухому захищеному від світла місці за температури від 5 C° до 35 C°

]]>

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами